Хъл Сити ще изненада гражданите


.

Хъл Сити ще изненада гражданите

Хъл Сити - Манчестър Сити
Стадион: "Кингстън Коминикешънс", Хъл
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


В събота от 17:00 в двубой от 25-ят кръг на Премиершип отбора на Хъл Сити приема този на Манчестър Сити. Този двубой се оказва важен и за двата отбора. Хъл Сити ще се бори да спечели три точки за да не изпадна в края на сезона, а "гражданните" ще се борят да завършат в Топ 4.

Хъл Сити заемат 18-та позиция с актив от 21 точки. До момента през сезона те записаха 4 победи, 9 равенства и 11 загуби. "Тигрите" не успяха да се класират за осминафиналите на "ФА Къп" след като загубиха като гости от отбора на Уигън с 4:1. В миналият кръг в Премиершип отбора записа домакинско равенство 1:1 срещу отбора на Челси.

Нападателят на домакините Джиовани няма да въде на разположение на мениждъра на тима Фил Браун след страда от медицински проблем. Бразилецът замина за Португалия за да се лекува като се надява да се завърне в тима в началото на следващата седмица за гостуването срещу Блекбърн.

Нигерийският халф  Сей Олофинджана е на разположение след като се върна от "Купата на Африка", докато Джими Булард остава извън терените за период от 3 седмици заради контузия в областта на коляното.

За разлика от домакините тима на Роберто Манчини заема 6-та позиция в класирането с актив от 41 точки колкото има и отбора на Ливърпул, който заема 5-та позиция. До момента през сезона те регистриха 11 победи, 8 равенства и 3 загуби.

Отбора успя да се класира за осминафилите на турнира "ФА Къп" след като победи тима на Скънтроп с 2:4. Те не успяха обаче да продължат напред в "Карлинг Къп" след като загуби при реванша на "Олд Трафорд" с 3:1. В миналият 24-ти кръг на Премиершип "гражданите" записаха домакинска победа на отбора на Портсмут.

Винсент Компани и Мика Ричардс изглежда, че ще пропуснат срещата, докато Уейн Бридж ще направи дългоочакваното си завръщане. Той се възстанови от контузия в коляното и трябваше да отсъства от терените в продължение на 2 месеца. Ричардс и Компани вероятно няма да бъде включени в групата за тази среща.

Патрик Виера е готов да направи своя дебют след като пристигна от Интер миналият месец с контузия, докато неговият съотборник Адам Джонсън също трябва да въде влючен в състава, а Лескът ще започне срещата от резервната скамейка.

Залагам на изненадата в този мач и прогнозирам равенство 1:1.

Прогноза: Хъл Сити - Манчестър Сити 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Хъл Сити:

02 януари Уигън - Хъл Сити 4:1 (ФА Къп)
16 януари Тотнъм - Хъл Сити 0:0 (Висша лига)
23 януари Манчестър Юнайтед - Хъл Сити 4:0 (Висша лига)
30 януари Хъл Сити - Уулвърхемптън 2:2 (Висша лига)
02 февруари Хъл Сити - Челси 1:1 (Висша лига)

Манчестър Сити:

16 януари Евъртън - Манчестър Сити 2:0 (Висша лига)
19 януари Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:1 (Карлинг Къп)
24 януари Скънторп - Манчестър Сити 2:4 (ФА Къп)
27 януари Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 3:1 (Карлинг Къп)
31 януари Манчестър Сити - Портсмут 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:
Хъл Сити - Манчестър Сити

3 мача
1 победа за Манчестър Сити
2 равенства
0 победи за Хъл Сити
Голова Разлика: 8:4 за Манчестър Сити

През този сезон:
28 ноември Манчестър Сити - Хъл Сити 1:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Хъл Сити - 5.50
Равен - 3.40
Манчестър Сити - 1.72


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154