Помпи няма да може да измъкне трите точки срещу Фулъм


.

Помпи няма да може да измъкне трите точки срещу Фулъм

Днес от 22:00 на стадион "Крейвън Котидж" отбора на Фулъм посреща този на Портсмут в мач от 24-ят кръг на Висшата лига на Англия.

Играчите на Рой Ходжсън заемат 11-та позиция във временното класиране с актив от 27 точки. През настоящият сезон досега те регистрираха 7 победи, 6 равенства и 10 загуби, като този сезон шансовете им да се доберат до местата даващи право на участие в европейските клубни турнири са нищожни.

Отборът се намира в криза, като в последните си 6 мача не е усещал вкуса на победа, а пет от тях дори са и загубени. Последната победа на тима беше постигната на 19 декември срещу Манчестър Юнайтед когато те победиха с резултат 3:0.

Отбора успя да се класира за осминафиналите в турнира "ФА Къп" след като успя да победи като гост състава на Акрингтън с 1:3.

Золтан Гера е последният играч на домакините, който претърпя контузия. Той се присъедини към дългият списък с контузени играчи в тима след като получи контузия в коляното по време на тренировка. Анди Джонсън също се бори с травма в коляното докато Пол Кончески, Саймън Дейвис, Клинт Демпси и Джон Пейтсил са аут за срещата.

Привлечените в състава под наем Ники Шори и нападателя на Рома Стефано Окака са спрягани за евентуален дебют в тази среща.

Портсмут от своя страна се намира на последната 20-та позиция със ужасния актив от 4 победи, 3 равни и 15 загуби, като отборът трудно ще успее да запази мястото си в елита на Англия и през следващия сезон. Отборът е 4 мача без победа, като последния шампионатен двубой бе загубен при гостуването на Манчестър Сити с 0:2. Те не успяха да се класират за осминафиналите в "ФА Къп" след като загубиха с 2:1 от Съндърланд.

Мениджъра на Помпи Авраам Грант приветства завърналите се в състава трио Надир Белхадж, Ассан Йебда и Аруна Динден, който взеха участие в турнира за "Купата на Африка".

Нигерийският нападател Кану е готов да се завърне в игра докато Херман Рейдарсон, Майкъл Браун, Томи Смит и Папа Буба Диуп са под съмнение за срещата.

Грант може да направи дебют на новопривлеченият в състава нападел Куинси Оусу-Абейе докато Дейвид Джеймс иглежда готов да продължи да пази вратата на Помпи и в тази среща.

Фулъм се опитва да не повторят тяхната първа домакинска загуба от месец септември, когато приеха Портсмут, които бяха в серия от три успешни срещи като гости.

Помпи се нуджае спешно от три точки, но мисля, че няма да може да си тръгне с тях от "Крейвън Котидж" поради простота причина, че Фулъм този сезон се представя много по-добре от тях и няма да им позволи това нещо да стане факт.

Прогноза: Фулъм - Портсмут 1:1


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
37