Манчестър Юнайтед ще започне с победа турнето в САЩ


FUTBOL-TV

Манчестър Юнайтед ще започне с победа турнето в САЩ

Клуб Америка - Манчестър Юнайтед
Стадион: "СенчъриЛинк Фийлд", Сиатъл
Дата: 18.07.2015 г.
Час: 06:00


Започна най-големият летен футболен турнир International Champions Cup. Надпреварата се провежда от 12 юли до 5 август на три континента. 15 отбори в света са разпределени в три групи на три континента - Северна Америка, Азия и Австралия.

Най-оспорвана ще е битката в Северна Америка, където 10 отбора ще изиграят по 4 мача. В Азия и Австралия ще се състоят други два мини-турнира от по три отбора. Крайното класиране се определя по точки. Срещите ще се изиграят на 18 различни стадиона на четири континента, като в тях е включена и Европа. Мачове ще има на стадиона на "Стамфрод Бридж", както и на "Артемио Франки". Победителите от всяка група няма да играят помежду си.

Своето участие стартира съставът на Манчестър Юнайтед. Най-титулуваният английски отбор направи няколко трансфера до момента, като без никакво съмнение най-ударният бе привличането на германския национал и звезда на Байерн Мюнхен Бастиан Швайнщайгер. Халфът отлетя с "червените дяволи" за САЩ и се очаква да направи своя дебют с екипа на английския колос. Другите нови имена са полузащитникът Морган Шнайдерлин, дошъл от Саутхямптън, нападателят Мемфис Депай, както и защитникът Матео Дармиан. Слуховете около водения от Луис Ван Гаал тим са свързани с евентуалните продажби на титулярния страж Давид Де Хеа в посока Реал Мадрид, както и на крилото Анхел Ди Мария в ПСЖ. Три дни след този двубой "червените дяволи" ще се изправят срещу тима на Сан Хосе.

Най-успешният мексикански футболен тим Клуб Америка започна своето участие в турнира. В първия си мач "орлите" отстъпиха с 2:1 срещу състава на ЛА Галакси, допускайки обрат. Във втората си среща играчите на Игнасио Амбрис се наложиха с 2:1 над Сан Хосе, след като този път те успяха да обърнат двубоя до победа след попадения на Андраде и Ривера в последните 15 минути от мача.

Прогноза: Клуб Америка - Манчестър Юнайтед 1:3

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173