Съндърланд ще трябва да печели точки срещу Стоук Сити


.

Съндърланд ще трябва да печели точки срещу Стоук Сити

Днес от 22:00 един срещу друг се изправят тимовете на Съндърланд и Стоук Сити в мач от 24-ят кръг на Висшата лига на Англия.

"Черните котки" в момента заемат 13-та позиция в класирането с 23 точки в актива си. Имат записани 6 победи, 5 равенства и 11 загуби, а голова им разлика е -10 гола. Футболистите на Стив Брус не успя да се класират за осминафиналите във "ФА Къп" след като загубиха драмтично като гости на Портсмут. В последният изигран мач на тима в Премиершип те записа нова загубва само, че от "карамелите" с 2:0.

Стив Брус очаква да могат да се завърнат в тази среща контузените Лий Катърмоул, Фил Брадзли и Майкъл Търнър.

Кийрън Ричардсън най-вероятно няма да вземе участие докато Антон Фердинанд вече се завърне към тренировки със състава след като претърпя контузия в глезена, но за сметка на това от отбора ще отсъстват Джон Менса и Зенден, който нямат напредък с лечението на контузиите си.

За разлика от домакините отбора на Стоук Сити заема 1 позиция по-напред в класирането с 27 точки. До момента през сезона те записаха общо 6 победи, 7 равенства и 8 загуби.

Тима воден от Тони Пулис успя да се класира за осминафиналите в турнира "ФА Къп". Те победиха като домакини тима на Арсенал и ги отстраниха от надпреварта.Така след Манчестър Юнайтед и Ливърпул, лондончани станаха 3-ят тим от Топ 4, който напуска "ФА Къп".

В последният изигран мач на тима в Премиершип те записаха равенство 1:1 на собственият си "Британия Стейдиъм" срещу гостиващият тим на Рафа Бенитес.

Тони Пулис няма проблеми с контузени със състава и ще може да разчита на всички да днешната среща.

Капитанът на отбор Абдолуа Файе се завърна към тренировки тази седмица след като пропусна неделната победа с 3:1 срещу Арсенал в турнира "ФА Къп", заради контузия в прасеца.

Очаквам тима на Съндърланд да успее да победи в тази среща ако искат със сигурност да си осигурят място в Премиершип и следващият сезон.

Прогноза: Съндърланд - Стоук Сити 2:1


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
188