Астън Вила и Арсенал няма да излъчат победител


.

Астън Вила и Арсенал няма да излъчат победител

Астън Вила - Арсенал
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Час: 21:45
Съдия: Лий Пробърт

В сряда от 21:45 в мач от 23-ят кръг на Висшата английската лига тима на Астън Вила посреща този на Арсенал. Финалистите от "Карлинг Къп" Астън Вила спечелиха само една точка от последните си три мача докато тима на Арсен Венгер спечели пет от шест.

тима на домакините водени от мениджъра Мартин О'Нийл заема 7-та позиция във временното класиране в Англия с актив от 36 точки. До момента тима от Бирмингам спечели 10 мача, записа равенства в 4-ри и загуби 5 срещи.
Тима се развива във турнирите "ФА Къп" и "Карлинг Къп" за сметка на Премиершип. В последният мач на отбора в първенството те записаха домакинско равенство срещу "чуковите", но за сметка на това успяха да победят Блекбърн в мач от турнира "Карлинг къп" и продължават напред в надпреварата. Тима на Мартин О'Нийл също успя и да се класира за осминафиналите на "ФА Къп" след победа на отбора на Брайтън с резултат 3:2.

Тима на гостите от Лондон пък заема втората позиция в класирането с актив от 48 точки, на 2 по-малко от "червените дяволи", но и с мач по-малко от тях. До момента тима на Арсен Венгер се представя прекрасно този сезон. Те победиха в 15 срещи, в 3 записаха равенства и в 4-ри загубиха.

В последния изигран мач на тима в Премиершип тима победи като домакин, отбора воден от новоназначеният на поста мениджър на Болтън - Оуен Койл, с резултат 4:2.

Тъжно за тима, е че той отпадна за надпреварта за спечелването на "ФА Къп" след като загуби от тима на Стоук Сити с 3:1 в неделя. Така след Манчестър Юнайтед и Ливърпул, лондончани станаха 3-ят тим от Топ 4, който напуска надпреварата.

В тима на домакините ще отсъства Стивън Уорнък както и Найджъл Рио-Кокър и нападателят Джон Карю .

Рио-Кокър и Карю все още се борят с контузии докато Уорнък не можа да се възстанови от контузия в областа на пищяла.

Капитанът на тима стилян Петров все още страда от проблеми в глезена. Националът на България сподели на треньора Мартин О'Нийл, че има желание да играе на собствен риск.

Брад Фридъл, Карлос Куелар, Ричард Дън, Джеймс Милнър, Емил Хески и Габриел Агбонлахор, които не всеха участие срещу тима на Брайтън са на разположение за срещата.

В тима на Арсенал се завръща Бакари Саня, който страдяше от проблеми в рамото.

Защитниците Томас Вермаелен, Уилиамс Галас и Гаел Клиши също се завръщат в състава след почивката, която им бе дадена при загубата на тима във "ФА Къп" срещу тима на Стоук Сити. Аут за утрешната среща е халфът на тима Абу Диаби.

Николас Бендтнер и Самир Насри се завръщат кам тренировки с тима, но няма да бъдат готови за срещата. Докато Алекс Сонг и Емануел Ебуе за готови да се върнат в състава след като тяхното участие в "Купата на Африка" приключи.

Робин ван Перси страда от проблеми в областа на глезена, Киерън Гибс в стъпалото, а Йоан Джуру в коляното и дълго ще отсъстват от терените.

Смятам, че този мач ще е бъде изпъстрен от голови положение пред двете врати, но така или иначе отборите нямат да могат да излъчат победител.


Последни 5 мача:

Астън Вила:

02 януари Астън Вила - Блекбърн 3:1 (ФА Къп)
14 януари Блекбърн - Астън Вила 0:1 (Карлинг Къп)
17 януари Астън Вила - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
20 януари Астън Вила - Блекбърн 6:4 (Карлинг Къп)
23 януари Астън Вила - Брайтън 3:2 (ФА Къп)

Арсенал:

03 януари Уест Хем - Арсенал 1:2 (ФА Къп)
09 януари Арсенал - Евъртън 2:2 (Висша лига)
17 януари Болтън - Арсенал 0:2 (Висша лига)
20 януари Арсенал - Болтън 4:2 (Висша лига)
24 януари Стоук Сити - Арсенал 3:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:
Астън Вила - Арсенал

161 мача
65 победи за Арсенал
37 равенства
59 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 251:236 за Арсенал

През този сезон:
27 декември Арсенал - Астън Вила 3:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 3.25
Равен - 3.30
Арсенал - 2.25

Прогноза: Астън Вила - Арсенал 2:2


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
197