Хъл Сити ще се надява на успех на Уайт Харт Лейн


П. Пенков

Хъл Сити ще се надява на успех на Уайт Харт Лейн

Тотнъм - Хъл Сити
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 16.05.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Антъни Тейлър


Предпоследният кръг от английската Висша лига предлага на нашето внимание двубоя между Тотнъм и Хъл Сити на стадион "Уайт Харт Лейн". "Лондончани" все още имат шанс да се борят за последното място даващо право на участие в турнира Лига Европа, като засега те са шести в подреждането с актив от 58 точки, изоставайки на четири пункта от петия Ливърпул. "Тигрите" пък се борят за оцеляването си, след като за момента заемат първата позиция сред отпадащите отбори, притежавайки 34 спечелени точки, а спасителната линия в момента е на 36 пункта.

Съставът на Маурисио Почетино не се намира в никаква добра форма, постигайки само една победа в последните си пет срещи от Висшата лига. Успехът за "шпорите" беше при гостуването на Нюкасъл на 19 април с 3:1, като в останалите си четири срещи лондонския клуб успя да вземе едва 1 точка. Тя беше инкасирана при резултатното равенство 2:2 срещу Саутхемптън, като от този двубои насам Тотнъм претърпя две загуби - съответно с 1:0 от Манчестър Сити и 3:0 от Стоук Сити.

Хъл Сити има за цел да запази елитния си статус в края на тази кампания, като в края на миналия месец тима направи две успешни крачки, които със сигурност помогнаха за изкачването на тима напред в подреждането. Тези две "крачки" бяха победите с 2:0 над Кристъл Палас и с 1:0 над Ливърпул. За жалост на феновете на "тигрите" след това обаче не успя да спечели нито точка, губейки домакинствата си съответно на Арсенал и на Бърнли.

Бранителят на Тотнъм Влад Кирикеш няма да може да вземе участие в срещата, поради факта, че преди седмица беше изгонен в срещата със Стоук Сити и ще трябва да изтърпи наказанието си. Контузени за Тотнъм остават Кайл Уолкър и Бен Дейвис, а Емануел Адебайор е под въпрос.

За Хъл Сити Джак Ливърмор също изтърпява наказание, а съотборниците му Снодграс, Дейвис, Диаме и Рамирес продължават възстановяването си в клубния лазарет.

Прогноза: Тотнъм - Хъл Сити 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

11 април Тотнъм - Астън Вила 0:1 (Висша лига)
19 април Нюкасъл - Тотнъм 1:3 (Висша лига)
25 април Саутхемптън - Тотнъм 2:2 (Висша лига)
03 май Тотнъм - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)
09 май Стоук Сити - Тотнъм 3:0 (Висша лига)

Хъл Сити:

11 април Саутхемптън - Хъл Сити 2:0 (Висша лига)
25 април Кристъл Палас - Хъл Сити 0:2 (Висша лига)
28 април Хъл Сити - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
04 май Хъл Сити - Арсенал 1:3 (Висша лига)
09 май Хъл Сити - Бърнли 0:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Тотнъм - Хъл Сити

28 срещи
12 победи за Тотнъм
10 равенства
6 победи за Хъл Сити
Голова Разлика: 37:21 за Тотнъм

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222