Куинс Парк излиза единствено за трите точки на Етихад


П. Пенков

Куинс Парк излиза единствено за трите точки на Етихад

Манчестър Сити - КПР
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 10.05.2015г.
Час: 15:30
Съдия: Майк Дийн

Неделният ден в английската Висша лига ни предлага двубоят между Манчестър Сити и Куинс Парк Рейнджърс на стадион "Етихад" от 15:30 часа. Домакините нямат вече абсолютни никакви шансове за първото място в подреждането, след като Челси притежава преднина от 13 точки пред тях. "Обръчите" обаче все още имат шансове да се спасят и да заемат позиция извън зоната на изпадащите и да играят в елита на английския футбол и през следващата кампания. Последният път, когато Сити срещна Куинс Парк в двубой от Висшата лига, "гражданите" бяха затруднени и не успяха да вземат трите точки, завършвайки наравно 2:2 на "Лофтъс Роуд". Това се случи на 8 ноември миналата година, като точни за "обръчите" бяха Остен и Демикелис (автогол), а за Сити - Серхио Агуеро.

Съставът на Мануел Пелегрини се намира в добра форма, след като Сити записа успех в трите си последни мача от Висшата лига, серия, която беше предшествана две поредния поражения (от Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед). Миналият уикенд "гражданите" успяха да измъкна трудни три точки при визитата си на Тотнъм, побеждавайки на стадион "Уайт Харт Лейн" с минималното 1:0. Куинс Парк Рейнджърс пък няма победа от началото на месец април насам, като последната такава за тима беше постигната при гостуването на Уест Бромич Албиън с 4:1. От тази дата насам съставът на Крис Рамзи регистира 2 равенства и 2 загуби. Преди седмица Куинс Парк не успя да се противопостави на Ливърпул и претърпя загуба с 2:1 при визитата си на стадион "Анфийлд".

Самир Насри е много вероятно да фигурира като резерва срещу Куинс Парк Рейнджърс, след като миналия уикенд успя да изиграе само 3 минути преди да бъде заменен. Контузени за "гражданите" продължават да бъдат Стефан Йоветич, Венсан Компани и Яя Туре.

За мениджърът на гостите Крис Рамзи аут ще бъдат Форлен, Варгас и Зарате, а Онуоха изтърпява наказание и пропусква това гостуване. Рио Фърдинанд е под въпрос, а Боби Замора се очаква да започне като титуляр.

Прогноза: Манчестър Сити - Куинс Парк Рейнджърс 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

06 април Кристъл Палас - Манчестър Сити 2:1 (Висша лига)
12 април Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 4:2 (Висша лига)
19 април Манчестър Сити - Уест Хем 2:0 (Висша лига)
25 април Манчестър Сити - Астън Вила 3:2 (Висша лига)
03 май Тотнъм - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)

КПР:

04 април Уест Бромич - КПР 1:4 (Висша лига)
07 април Астън Вила - КПР 3:3 (Висша лига)
12 април КПР - Челси 0:1 (Висша лига)
25 април КПР - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
02 май Ливърпул - КПР 2:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Манчестър Сити - КПР

52 срещи
22 победи за Манчестър Сити
17 равенства
13 победи за КПР
Голова Разлика: 75:62 за Манчестър Сити

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
279