Юнайтед осакатен, но фаворит срещу УБА


И. Ангелов

Юнайтед осакатен, но фаворит срещу УБА

Манчестър Юнайтед - Уест Бромич
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 02.05.2015г.
Час: 19:30
Съдия: Антъни Тейлър

Загубата от Евертън в последния кръг означаваше за Манчестър Юнайтед втора поредна такава за първи път в този сезон. Луис ван Гаал ще иска от своите играчи връщане на пътя на победата за затвърждаване на позицията в Топ 4, след като късметът за него в миналия кръг проработи и Ливърпул не успя да се приближи до четворката също след загуба.

Последното гостуване на Уест Бром донесе третата победа на тима извън дома. Този отбор се затруднява много при визитите си и домашната форма е причината клубът да остане в елита тази година. Именно от този факт и впечатляващата си форма у дома ще трябва да извлечат позитиви "червените дяволи".

В лагера на домакините обаче остават доста проблеми. Майкъл Карик, Маркос Рохо и Рафаел остават с травми за срещата, а като контузен бяха прибавени и Люк Шоу, и Джони Евънс за пореден път този сезон. Уейн Рууни бе обявен за здрав от мениджъра и със сигурност ще намери място сред титулярите. Ван Гаал ще трябва да реши дали отново капитанът да замести Карик в средата на терена, като използва Фалкао или Ван Перси в атака, но неефективните им представяния на върха могат отново да ги задържат на пейката.

Фил Джоунс е близо до завръщането си, след като Гаал заговори, че фитнес нивата му ще бъдат проверени малко преди началото на срещата. 

В състава на УБА Юсуф Мулумбу се връща след наказание, но може би той няма да бъде използван като титуляр. Браун Идейе се бори за място в атака, но Тони Пюлис предпочита Берахино и Аничебе в срещи като тази. Само Бен Фостър е контузен в състава, което дава голям избор на мениджъра.

Юнайтед е фаворит въпреки многото си проблеми. Очаква се след два разочароващи резултата всеки един от играчите на домакините да потърси реабилитацията пред домашната публика. 

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Бромич 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

22 март Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
04 април Манчестър Юнайтед - Астън Вила 3:1 (Висша лига)
12 април Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 4:2 (Висша лига)
18 април Челси - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)
26 април Евертън - Манчестър Юнайтед 3:0 (Висша лига)

Уест Бромич:

21 март Манчестър Сити - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
04 април Уест Бромич - КПР 1:4 (Висша лига)
11 април Уест Бромич - Лестър 2:3 (Висша лига)
18 април Кристъл Палас - Уест Бромич 0:2 (Висша лига)
25 април Уест Бромич - Ливърпул 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Уест Бромич

125 срещи
53 победи за Манчестър Юнайтед
31 равенства
41 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 227:193 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
233