Тотнъм ще създаде проблеми на Юнайтед в Манчестър


И. Ангелов

Тотнъм ще създаде проблеми на Юнайтед в Манчестър

Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 15.03.2015 г.
Час: 18:00 

Манчестър Юнайтед продължава да показва слаба игра, но някак се задържа в топ 4 и има шанс да завърши в местата, даващи право на участие в Шампионска лига, след като тимът има само 2 допуснати загуби от месец ноември насам.

Тотнъм спечели поредни срещи във Висшата лига след разочарованието във финала на Купата на лигата и този отбор изглежда решен да играе в Шампионска лига догодина. За този важен мач Тотнъм разчита на абсолютно всички свои футболисти и Маурисио Почетино със сигурност ще заложи на оптималната постройка.

За Юнайтед Анхел Ди Мария и Джони Евънс са наказани след различни инциденти, докато Ашли Йънг е поставен под въпрос след като получи удар от опонент срещу Арсенал. Робин ван Перси остава аут. Така Аднан Янузай вероятно ще получи мястото на Ди Мария, Рууни може да получи роля в атака, а Мата да заеме място зад нападателите в 4-3-1-2. Преди да загуби мястото си заради слабо-представящия се Ди Мария, Хуан Мата бе един от отличаващите се играчи за Юнайтед, като сега той отново може да покаже, че заслужава място сред титулярите. 

Само 3 точки разделят тези отбори в таблицата преди старта и това е мотивация и за двата състава да победят. Шпорите победиха в последните две визити на "Олд Трафорд", и водени от своя талисман и топ-реализатор Хари Кейн те изглеждат екипирани за нов добър мач в Манчестър.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260