Юнайтед ще се разправи със Съндърланд


И. Ангелов

Юнайтед ще се разправи със Съндърланд

Манчестър Юнайтед - Съндърланд
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 28.02.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Роджър Ийст

Манчестър Юнайтед загуби от Суонзи Сити в последния кръг и това бе втората загуба на тима в последните 20 срещи. Луис ван Гаал не успява да наложи добър стил на игра на терена и феновете губят търпение със странните решения, които той взима и навика да говори за нещо, а да върши друго по отношение на своята постройка. Той обаче се задържа в Топ 4 на класирането, макар да не се справя много по-добре от изгонения след миналата година Дейвид Мойс, що се касае за спечелените точки.

Съндърланд е в лоша форма и се срина до 16-ата позиция. Сега "черните котки" са само на 3 пункта от опасната зона на дъното. Отборът се затруднява много във вкарването на голове - само 1 попадение бе вкарано в последните 3 мача. Пойет трябва да накара своята атака да бележи ако иска да се отдалечи от дъното.

Майкъл Карик остава контузен за домакините, докато Робин ван Перси може също да пропусне доста време игра. Освен двамата опитни играчи други проблеми в състава няма. 

За гостите Джакерини е аут до края на сезона. Под въпрос са поставени Уил Бъкли и Били Джоунс. Вероятно Патрик ван Анхолт ще започне на левия бек, а Антъни Ревелиер ще играе от дясно. 

Юнайтед ще иска да се върне на пътя на победата след разочарованието не само като резутат в предния кръг, а и като идеи на терена и игра като цяло. В контузията на Ван Перси този отбор може да намери ново лице на играта си, след като холандецът непрестанно намира място в състава, макар да отстъпва по качество на всеки от колегите си в последно време. Освен това мястото му може да заеме капитанът Уейн Рууни, който бе изместен в халфовата линия от Ван Гаал именно заради неговия сънародник. Това непременно ще промени изцяло стила на Юнайтед, защото по този начин креативни играчи като Мата и Ерера могат едновременно да започнат среща.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Съндърланд 3:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

03 февруари Манчестър Юнайтед - Кеймбридж Юнайтед 3:0 (ФА Къп)
08 февруари Уест Хем - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
11 февруари Манчестър Юнайтед - Бърнли 3:1 (Висша лига)
16 февруари Престън - Манчестър Юнайтед 1:3 (ФА Къп)
21 февруари Суонзи - Манчестър Юнайтед 2:1 (Висша лига)

Съндърланд:

03 февруари Фулъм - Съндърланд 1:3 (ФА Къп)
07 февруари Суонзи - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
10 февруари Съндърланд - КПР 0:2 (Висша лига)
15 февруари Брадфорд Сити - Съндърланд 2:0 (ФА Къп)
21 февруари Съндърланд - Уест Бромич 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Съндърланд

138 срещи
62 победи за Манчестър Юнайтед
36 равенства
40 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 239:202 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
224