Арсенал ще запише равенство срещу карамелите


.

Арсенал ще запише равенство срещу карамелите

Арсенал - Евъртън
Стадион: Емирейтс", Лондон
Час: 17:00
Съдия: Питър Уолтън

В събота от 17:00 в мач от Английската Висша лига Арсенал приема на "Емирейтс" тима на Евертън.
Отбора на Арсен Венгер заема 3-то място във временното класиране с актив от 41 точки и с 4-точки по-малко от първия Челси. До момента Арсенал регистрираха 13 победи, 2 равенства и 4 загуби. В последния кръг те спечелиха гостуването си на Портсмут с 4:1, а в игралия се преди дни мач за ФА къп те също успяха да спечелят, след като обърнаха резултата в своя полза, и стигнаха до крайново 2:1 срещу Уест Хем.

Карамели пък са се удобно настанили на комфортната за тях 12-та позиция с записани 22 точки. Този сезон момчетата на Дейвид Мойс не представят кой знае каква игра и статиската говори за това. До момента те са регистрирали пет победи, седем равни резултата и също толкова загуби. В последния кръг от Премиершип тях успяха да победят на "Гудисън парк" с резултат 2:0, тима на Бърнли. Шест дни по-късно те също стигнаха до победата, но във ФА къп, срещу Карлайл с резултат 3:1.
През седмицата Дейвид Мойс направи дързак ход след като отстрани от игра бразилежа Жо заради това, че нападателят решил да се прибере в Бразилия без да уведоми никой от клубното ръководство, което явно не се е харесало на мениджъра.

В този мач Арсен Венгер няма да може да разчита на контузените: Фабрегас, Уолкът, Траоре, Роситцки, Клиши, Бентнер, Ван Перси, Гибс и Джороу. Липсата на толкова играчи в тима може да се окаже фатално за клуб като Арсенал в тази среща.

Но пък Дейвид Мойс също не може да отрече обратно след като и той няма да може да разчита на няколко футболиста: Родуел, Йобо, Дистен, Ягиелка, Артета, Анишебе.

Въпреки, че Арсенал са по-класния отбор в тази среща смятам да прогнозирам равенство заради много контузени играчи в съства на домакините, което ще се отрази на тяхната игра.

Прогноза: Арсенал - Евертън 1:1

Коефициенти от bet365:

Арсенал - 1.40
Равенство - 4.50
Еверън - 8.50


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134