Саутхемптън ще затрудни Юнайтед на Олд Трафорд


И. Ангелов

Саутхемптън ще затрудни Юнайтед на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед - Саутхемптън
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 11.01.2015 г.
Час: 18:00 

Формата на Манчестър Юнайтед започна да се понижава и след многото добри резултати, този отбор постигна само 3 равенства в последните си 3 гостувания. Все пак статистиката от 8 победи и равен в 10 домакинства до момента е впечатляваща.

На "Олд Трафорд" този отбор винаги е уверен в победата, но този мач няма да е от лесните в кампанията, защото Саутхемптън преследва "червените дяволи" в таблицата и е на точка от третото място и момчетата на Ван Гаал.

Холандецът продължава да има много проблеми с травми на играчи. Оформя се тенденция крилата да получават контузии за тима. Сега Ашли Йънг, Антонио Валенсия, Люк Шоу, Маркус Рохо и Рафаел могат да пропуснат, макар някой от тях да чакат късния фитнес тест. Янузай и Ди Мария отново са в състава. Блинд и Фелаини са поставени под въпрос след дълго отсъствие.

Гостите имат своите проблеми. Садио Мане, човекът във форма в момента, получи контузия в прасеца, която го извади от Африканската купа на нациите и този мач. Натаниел Клайн може да се върне от травмата си в глезена тук, като до момента той се оформи като един от най-добрите бранители за сезона. Маюка и Йошида са аут с националните си отбори, а контузени са Джей Родригес, Сам Галахър, Джак Корк, Джейк Хескет.

След 4 поредни загуби, "светците" спечелиха 3 от последните си 4 мача и ще потърсят продължаване на добрата форма. Победа на "Олд Трафорд" може би е прекалено голяма задача за момента, още повече, че Садио Мане няма да вземе участие. С наличието на титулярната си отбрана този отбор може да цели да затрудни максимално домакините.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222