Юнайтед ще превземе Британия Стейдиъм


И. Ангелов

Юнайтед ще превземе Британия Стейдиъм

Стоук Сити - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 01.01.2015г.
Час: 14:45
Съдия: Майкъл Оливър

Ранната среща от първия кръг за 2015-та година във Висшата лига и поредният деветнадесети за този сезон изпраща Манчестър Юнайтед на гости на Стоук Сити. И двата отбора влизат в тази среща в добра форма, след като Стоук намали проблемите у дома, а Юнайтед няма загуба вече 9 поредни кръга.

В такъв важен период от огромно значение е дълбочината в съставите, но с многото контузени в двата лагера мениджърите могат и да имат проблеми.

Марк Хюз постигна поредни победи за първи път този сезон след като в последния кръг само два дни след предишния той пусна непроменена 11-ка. Вероятно той отново не би искал да променя нищо в търсене на нов добър резултат, но как ли ще се справят неговите момчета с трети мач за по-малко от седмица?

Боян Кркич се оказа много влиятелен за формата на Стоук в последно време, но той получи удар срещу УБА и сега е под въпрос. Одемвинги, Моузес, Сидуел и Барсли остават контузените, а под въпрос е още Стивън Айрлънд. 

Ситуацията за Манчестър Юнайтед се подобрява, но цялостно нещата не изглеждат добре по отношение на контузените. Дели Блинд, Джеси Лингард, Маруан Фелаини и Маркус Рохо са контузени, а под въпрос са поставени Антонио Валенсия, Анхел Ди Мария, Андер Ерера и Аднан Янузай. Последните информации свързват последните двама със завръщането им на тренировки, но вероятно срещата идва рано за дуото.

Ван Гаал също не промени своята постройка само 48 часа след изигран кръг, и сега се очаква да видим промени. Антонио Валенсия бе заменен от Рафаел и в двата мача, като бразилецът сега може да започне мача, възползвайки се от неговата травма.

Стоук винаги поставя изпитание, когато приема съперници у дома в тежки атмосферни условия, а миналата година този тим победи "червените дяволи" тук. Всичко ще се реши от възможността на двата мениджъра да използват достатъчно от възстановените и свежи играчи в отборите си.

Прогноза: Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

06 декември Стоук Сити - Арсенал 3:2 (Висша лига)
13 декември Кристъл Палас - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
22 декември Стоук Сити - Челси 0:2 (Висша лига)
26 декември Евертън - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)
28 декември Стоук Сити - Уест Бромич 2:0 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

08 декември Саутхемптън - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
14 декември Манчестър Юнайтед - Ливърпул 3:0 (Висша лига)
20 декември Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
26 декември Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)
28 декември Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Стоук Сити - Манчестър Юнайтед

100 срещи
26 победи за Стоук Сити
32 равенства
42 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 155:117 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
300