Куинс Парк и Кристъл Палас ще регистират нулево реми


П. Пенков

Куинс Парк и Кристъл Палас ще регистират нулево реми

Куинс Парк Рейнджърс - Кристъл Палас
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 28.12.2014г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс


В неделя от 17:00 часа Куинс Парк Рейнджърс и Кристъл Палас се изправят един срещу друг в сблъсък от 19-я кръг на английската Висша лига. Последният път, когато тези два отбора са се изправили един срещу друг е било на 12 март 2011г. като тогава "обръчите" печелят с 2:1 като домакини, след попаденията на исландския нападател Хейдар Хелгусон. В момента двата тима заема близки един до друг позиции в подреждането, като съответно Куинс Парк е 16-ти с актив от 17 точки, а Кристъл Палас е две позиции под него с две точки по-малко и намирайки се в зоната на изпадащите.

Съставът на Хари Реднап имаше известни проблясъци в представянето си в последните няколко кръга от Висшата лига, след като постигна 2 победи и 3 загуби в последните си 5 мача. Думата проблясъци не е случайна, тъй като отбора редуваше победа-загуба в този период. "Обръчите" започнаха месец декември с поражение с 2:0 при визита си на Суонзи Сити, но пък седмица по-късно надиграха новака Бърнли с 2:0. На 15 декември "карамелите" отново припомниха загубата на Куис Парк Рейнджърс, надигравайки ги с 3:1 на "Гудисън Парк", но пък състава на Хари Реднап отново намери сили и амбиции и победи, макар и трудно Уест Бромич с 3:2.

Съперник на Куинс Парк Рейнджърс този кръг - Кристъл Палас, няма постигната победа от 6 кръга насам. Последните три спечелени точки за лондонския тим бяха в края на месец ноември, когато "орлите" поднесоха изненадата, побеждавайки с 3:1 Ливърпул на "Селхърст Парк". От този мач досега Кристъл Палас успя да постигне само три равенства, а в останалите си три срещи претърпя поражения. В момента съставът на Нийл Уорнък се намира в серия от две поредни загуби, след като в рамките на седмица тима не успя да се противопостави на Манчестър Сити и Саутхемптън, губейки съответно с 3:1 на "Етихад" и с 1:3 на собствения си "Селхърст Парк".

Много вероятно в предстоящата среща мениджърът на домакините Хари Реднап да върне Боби Замора в стартовите 11, който би трябвало да си партнира с Чарли Остин в нападение. В лазарета на "обръчите" продължават да се намират Алекхандро Форлен, Сандро и Адел Тарабт. Състоянието пък на Сук-Юнг и Джоуи Бартън остава под въпрос. 

Дуейт Гейл се очаква да се "нагърби" с нелеката задача да поведе атаката на Кристъл Палас, след като другите му двама партньори в нападение (Маруан Шамак и Фрейзър Кембъл) се възстановяват от травми.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Кристъл Палас 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:

02 декември Суонзи - КПР 2:0 (Висша лига)
06 декември КПР - Бърнли 2:0 (Висша лига)
15 декември Евертън - КПР 3:1 (Висша лига)
20 декември КПР - Уест Бромич 3:2 (Висша лига)
26 декември Арсенал - КПР 2:1 (Висша лига)

Кристъл Палас:

02 декември Кристъл Палас - Астън Вила 0:1 (Висша лига)
06 декември Тотнъм - Кристъл Палас 0:0 (Висша лига)
13 декември Кристъл Палас - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
20 декември Манчестър Сити - Кристъл Палас 3:0 (Висша лига)
26 декември Кристъл Палас - Саутхемптън 1:3 (Висша лига)

Досегашни срещи:

КПР - Кристъл Палас

77 срещи
28 победи за КПР
24 равенства
25 победи за Кристъл Палас
Голова Разлика: 99:90 за КПР

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155