Фулъм ще вземе точка срещу Манчестър Юнайтед


.

Фулъм ще вземе точка срещу Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед пътува до Западен Лондон с надеждата да победи Фулъм и да увеличи натиска върху лидера във Висшата лига Челси. “Котиджърс” обаче са в добра форма, заемайки 9-ата позиция като отборът на Рой Ходжсън е с добро самочувствие след успеха си с 3:2 като гост над Базел, осигурил участие на “черно-белите” в 1/16-финалите на Лига Европа.

Битката за място в оп 4 е жестока. Астън Вила, Ливърпул, Манчестър Сити и Тотнъм натискат за пробив в Шампионската лига, което дава малки шансове на тим с ресурсите на Фулъм да се пребори дори за позиция за Лига Европа. Отборът е 6 поредни мача без загуба. Освен това котиджърс са тежък съперник за Юнайтед като през миналия сезон победиха шампиона с 2:0, а Скоулс и Рууни бяха изгонени.

Манчестър Юнайтед допусна вече достатъчно грешки и от тук насетне в идващите най-важни срещи за сезона “червените дяволи” трябва да трупат победа след победа. Именно в този период през миналия сезон те спечелиха титлата. Освен това Челси показва доста колебливи игри и по всичко личи, че ще продължи с грешките.

Саймън Дейвис е с контузия, н ов състава на Фулъм се завръщат Клинт Демпси, Бред Хенгеланд, Деймиън Дъф и Пол Кончески, които получиха почивка срещу Базел. А дори без тях и в турнир, който Фулъм пренебрегва успехите не лиспват.

Проблемите за Сър Алекс в защита стават все по-големи. Сега Видич е под въпрос заради травма в прасеца. Гари Невил, Рио Фърдинанд, близнаците Да Силва, Джони Еванс и Джон О’Шей са аут, а Уесли Браун е също под въпрос. Във Висшата лига има грандове, които само при липсата на 1-2 футболиста си губят сезона. Напред несигурен е Гигс.

За Юнайтед този мач винаги е тежък С тази защита на шампионите Фулъм ще има доста възможности и ако не спечели, то поне ще вземе точка. Разбира се ако Бербатов и Рууни имат ден нещата могат да станат страшни. Българинът обаче все още не в желаната форма и има само моментни проблясъци, което едва ли ще е достатъчно.

Последни 5 мача:

Фулъм: ПРППР
Ман Юн: ПЗППП

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209