Куинс Парк и Астън Вила ще закрият кръга с равенство


П. Пенков

Куинс Парк и Астън Вила ще закрият кръга с равенство

Куинс Парк Рейнджърс - Астън Вила
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 27.10.2014г.
Час: 22:00

В последна среща от 9-я кръг на Висшата лига, Куинс Парк Рейнджърс приема Астън Вила на "Лофтъс Роуд". Двата отбора се намират в дъното на таблицата, като съответно съставът на Хари Реднап е последен с актив от само 4 спечелени точки, докато този на Пол Ламбърт е пет позиции по-напред, но и с пет точки в повече от "обръчите". Колкото до представянето на двата тима в последните няколко кръга, то може да се каже, че то е почти идентично, тъй като Куинс Парк се намира в серия от три поредни загуби, а Астън Вила в четири поредни такива. Последното поражение за съставът на Хари Реднап беше преди седмица, когато той не успя да се противопостави в крайна сметка на Ливърпул и загуби у дома с 3:2. Астън Вила пък не успя да намери начин да измъкне каквото и да е от "Гудисън Парк", регистирайки три безответни попадения в мрежата си от Евертън. По всички до момента изглежда, че Куинс Парк Рейнджърс и Астън Вила ще се борят за оцеляването си през настоящия сезон, тъй като и двата тима се нуждаят от бързи промени, ако целят да променят статуквото.

На официалната пресконференция преди предстоящия двубой, мениджъра на домакините Хари Реднап заяви, че все още не се знае дали ще може да разчита на Онуоха и Сандро в сблъсъка, след като двамата получиха травми миналия уикенд срещу "мърсисайдци". Единствените двама, на които със сигурност Реднап няма да може да разчита в този мач са Алехандро Форлен и Джордън Мътч, които се възстановяват от контузии.

За Пол Ламбърт аут ще бъдат Либор Козак и Фабиан Делф, които продължават престоя си в лазарета на "бирмингамци". Миналата седмица Рон Влаар беше принуден да се завърне в игра при отсъствието на Нейтън Бейкър, който страдаше от травма. За момента Влаар би трябвало да остане титуляр, а партньора му в отбрана Филип Сендерос ще бъде подложен на късен фитнес тест.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Астън Вила 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199