Юнайтед и Уест Хем ще предложат голове


И. Ангелов

Юнайтед и Уест Хем ще предложат голове

Манчестър Юнайтед - Уест Хем
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 27.09.2014г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън

Може би едно нещо е сигурно за очакванията на феновете на Манчестър Юнайтед - те ще видят много голове от своя отбор в атака, а потенциално ще получават и много такива в своята мрежа, след като постоянно се оказва, че в лазарета на тима попадат хора от дефанзивния вал пред Давид Де Хеа.

Уест Хем също изглежда много по-добре в атака, отколкото изглеждаше миналата година, затова ни очаква зрелищна среща по отношение на попаденията. В последната си среща, срещу един от новаците в лигата, Де Хеа пропусна 5 гола във вратата си, а Юнайтед вкара само 3.

Ето как се влоши картинката в отбрана за Манчестър Юнайтед в последно време. Сега Тайлър Блекет е наказан, а Джони Евънс и Крис Смолинг са контузени. Те се присъединяват към друг от титулярните бранители - Фил Джоунс, в лазарета, и потенциално добри дефанзивни играчи като Майкъл Карик и Маруан Фелаини. 

В предни позиции има още проблеми. Джеси Лингард, Ашли Йънг и Джеймс Уилсън са с травми и ще пропуснат мача. След всичко казано, сигурно е, че ще видим отново различна форма на отбраната за домакините в този мач. Рохо и Блинд могат да се окажат принудени да играят на централните позиции в отбрана, като Люк Шоу вероятно ще дебютира за Юнайтед на левия бек. 

Гостите имат своите проблеми. Голям удар за "чуковете" е дълготрайната контузия на Чейху Кояте, който започна силно за новия си отбор. С липсата на лятното попълнение, Зарате и Даунинг ще трябва да поемат повече отговорност в средата на терена. Джоуи О'Бриен, Анди Керъл, Кевин Нолан и Матю Джарвис са останалите с травми.

Това би трябвало да е една от най-интересните срещи за уикенда, защото се очаква гостите да подложат Юнайтед на по-голямо напрежение от Лестър и КПР. Предстои да видим как ще се справи нова нетипична отбрана с една добра атака, а от друга страна Фалкао и Рууни са способни да тероризират всяка защита.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

24 август Съндърланд - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
26 август МК Донс - Манчестър Юнайтед 4:0 (Купа на Лигата)
30 август Бърнли - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
14 септември Манчестър Юнайтед - КПР 4:0 (Висша лига)
21 септември Лестър - Манчестър Юнайтед 5:3 (Висша лига)

Уест Хем:

23 август Кристъл Палас - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
26 август Уест Хем - Шефилд Юнайтед 1:1 - 4:5 сл. дузпи (Купа на Лигата)
30 август Уест Хем - Саутхемптън 1:3 (Висша лига)
15 септември Хъл Сити - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
20 септември Уест Хем - Ливърпул 3:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Уест Хем

128 срещи
60 победи за Манчестър Юнайтед
26 равенства
42 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 238:167 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
161