Ще бъде ли жертва Даенил Стъридж в името на успеха?


П. Пенков

Ще бъде ли жертва Даенил Стъридж в името на успеха?

Уест Хем - Ливърпул
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 20.09.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Крейг Поусън

В късният съботен сблъсък от 5-я кръг на Висшата лига, Уест Хем и Ливърпул се изправят един срещу друг на стадион "Болейн Граунд". Двата отбора се разделят само от две точки във временното подреждане, като съответно "мърсисайдци" заемат осмата позиция, докато "чуковете" са 13-то място. Позициите им се обуславят от неубедителното им представяне от началото на сезона. Съставът на Сам Алърдайс успя да постигна само една победа до момента, надигравайки като гост Кристъл Палас във втория кръг от надпреварата. В останалите си три мача досега, Уест Хем записа 2 загуби (от Тотнъм и Саутхемптън) и едно равенство - при визитата на Хъл Сити. Ливърпул пък навлезе в ритъм "победа-загуба" от началото на сезона. В пилотния кръг те спечелиха три точки срещу Саутхемптън, но седмица по-късно загуба от Манчестър Сити. Последва важна победа с 3:0 при гостуването на Тотнъм, но Астън Вила отново отне надеждата на червените фенове. Съставът на Брендън Роджърс беше на път да се провали и в първия си мач след завръщането си в групите на Шампионска лига. Това е така, тъй като цели 82 минути те не успяха да стигнат до попадение във вратата на Лудогорец, но дори и осъществявайки го "разградчани" намериха пролука в отбраната им и изравниха резултата. Единствено грешката на Милан Борян и последвала дузпа, изпълнена от Джерард, спаси "мърсисайдци".

За Уест Хем отсъстващи продължават да бъдат Джоуи О'Брайън, Анди Керъл и Кевин Нолън, докато Мат Джарвис имам малък шанс да се появи в игра, възстановявайки се наскоро от травма в бедрото.

За Ливърпул аут ще бъдат Емре Джан, Глен Джонсън, Джон Фланагън и Джо Алън. Мартин Шкъртел и Даниел Стъридж, които тази седмица поднови тренировки може би ще започнат като титуляри.

Прогноза: Уест Хем - Ливърпул 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

16 август Уест Хем - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
23 август Кристъл Палас - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
26 август Уест Хем - Шефилд Юнайтед 1:1 - 4:5 сл. дузпи (Купа на Лигата)
30 август Уест Хем - Саутхемптън 1:3 (Висша лига)
15 септември Хъл Сити - Уест Хем 2:2 (Висша лига)

Ливърпул:

17 август Ливърпул - Саутхемптън 2:1 (Висша лига)
25 август Манчестър Сити - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
31 август Тотнъм - Ливърпул 0:3 (Висша лига)
13 септември Ливърпул - Астън Вила 0:1 (Висша лига)
16 септември Ливърпул - Лудогорец 2:1 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Уест Хем - Ливърпул

126 срещи
24 победи за Уест Хем
35 равенства
67 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 213:120 за Ливърпул

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
307