Юнайтед ще вземе първото място в група В


.

Юнайтед ще вземе първото място в група В

Манчестър Юнайтед гостува на Волфсбург в последен двубой за двата от груповата фаза на Шампионската лига. “Червените дяволи” са сигурен участник в следващата фаза на турнира като водят с 3 точки пред “вълците” и пред ЦСКА Москва. Затова и за домакините срещата е от ключово значение.

До такова развитие Волфсбург стигна, след като в последния си двубой срещу ЦСКА допусна загуба с 2:1. Но докато това бе очаквано в Москва, то далеч по-изненадващо бе поражението на Юнайтед у дома срещу Бешикташ с 0:1. Дори равен с турците щеше да осигури първото място в групата за възпитаниците на Сър Алекс.

Във вътрешните първенства двата отбора се представят в доста различна светлина. Шампионът на Германия е едва 8-ми в Бундеслигата на 8 точки от лидера Байер Леверкузен. В последния си мач “вълците” завършиха наравно 2:2 с Фрайбург. За разлика от тях Манчестър Юнайтед е втори във Висшата лига като след последната си победа над Уест Хем с 4:0 доближи лидера Челси само на 2 точки.

Армин Фе няма сериозни проблеми със състава си и ще може да разчита на най-доброто.  За Сър Алекс обаче нещата съвсем не са такива. Шотландецът има изключителни проблеми в защита заради факта, че почти няма здрав бранител. В мача с Уест Хем в центъра на отбраната действаха Невил и Браун. Двамата обаче се контузиха и в течение на мача централна двойка стана Карик-Евра. Сега Сър Алекс се надява да използва поне Неманя Видич. При това положение Евра ще се върне в ляво, Карик ще партнира на сърбина в центъра, а отдясно ще оперира Флетчър.

Мачът е решаващ за Волфсбург и домакините ще дадат всичко от себе си, за да го спечелят. Те стояха много добре преди 2 месеца на “Олд Трафорд”, но англичаните тогава наложиха волята си. Сега и равния е добре дошъл за Сър Алекс и с малко повече късмет, дори с тази защита гостите ще го постигнат.


Последни 5 мача:


Волфсбург:

07 ноември Хофенхайм - Волфсбург 1:2 (Бундеслига)
21 ноември Волфсбург - Нюрнберг 2:3 (Бундеслига)
25 ноември ЦСКА Москва - Волфсбург 2:1 (Шампионска лига)
28 ноември Вердер Бремен - Волфсбург 2:2 (Бундеслига)
05 декември Волфсбург - Фрайбург 2:2 (Бундеслига)

Манчестър Юнайтед:

21 ноември Манчестър Юнайтед - Евъртън 3:0 (Висша лига)
25 ноември Манчестър Юнайтед - Бешикташ 0:1 (Шампионска лига)
28 ноември Портсмут - Манчестър Юнайтед 1:4 (Висша лига)
01 декември Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:0 (Карлинг Къп)
05 декември Уест Хем - Манчестър Юнайтед 0:4 (Висша лига)

Досегашни срещи:

1 мач
1 победа за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 2:1 за Манчестър Юнайтед

Коефициенти на bet365:
Волфсбург - 2.37
Равен - 3.25
Манчестър Юнайтед - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203