Челси ще премине и през Сити, за да вземе трите точки


.

Челси ще премине и през Сити, за да вземе трите точки

В събота от 19.30 на стадион "Сити ъф Манчестър", в мач от 15-ия кръг на английската Висша лига , се изправят отборите на Манчестър Сити и Челси

Момчетата на Марк Хюз се намират в момента на седмата позиция с актив от 22 точки. Те имат регистрирани 5 победи, 7 равенства и една единствена зауба.

Гостите се намират на 1-во място с актив от 36 точки от възможни 42. Те имат актив от 12 победи, нито едно равенство и две загуби.

Домакините не се намират в добра форма, като не успяват да запишат победа вече 8 кръга, през който записаха 8 поредни равенства.

Въпреки доказани и класни футболисти като Тевес, Робиньо, Роке Санта Круз, Найджъл Де Йонг, Шон Райт-Филипс отборът изпитва трудности пред гола.

Челси от своя страна се намира в перфектна форма, като в последния кръг успя да надделее над Арсенал като гост (0:3) с голяма лекота.

Дидие Дрогба се намира в невероятна форма, на което се дължат голяма част от добрите резултати на клуба.

До момента Челси е отборът, който е вкарал най-много голове - 36 и е допуснал най-малко – 8. Манчестър Сити са допуснали 17 гола в 13 мача, което не говори добре за защитата, за която Марк Хюз хвърли около 60 милиона паунда през лятото. След като Челси размаза с лекото един от грандовете в Англия не виждам защо да не победи и един средняшки отбор като Манчестър Сити.

Прогноза: Манчестър Сити - Челси 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити - РЗРРП
Челси - ППППР

Коефициенти от bet365:

Манчестър Сити - 4.50
Равенство - 3.40
Челси - 1.85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
225