Тотнъм - Куинс Парк : Неделно лондонско дерби


П. Пенков

Тотнъм - Куинс Парк : Неделно лондонско дерби

Тотнъм - КПР
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 24.08.2014г.
Час: 15:30
Съдия: Антъни Тейлър


Неделният ден от втория кръг на английската Висша лига, предоставя на вниманието ни лондонското дерби между Тотнъм и Куинс Парк Рейнджърс. За домакините от "Уайт Харт Лейн" то ще бъде под номер 2 от старта на кампанията, тъй като в миналия кръг те трябва да се изправят срещу друг градски съперник в лицето на Уест Хем. "Шпорите" постигнаха победа с 1:0 в сблъсъка, като освен това подсигуриха и участието си в групите на турнира Лига Европа, надигравайки АЕЛ Лимасол с 2:1 като гости в плейофен сблъсък. Колкото до състава на Куинс Парк Рейнджърс, то "обръчите" не успяха да спечелят и точка в първия кръг, защото претърпяха поражение с 1:0 на "Лофтъс Роуд" от Хъл Сити.

В предстоящото неделно дерби за Тотнъм аут ще бъде Кайл Ноутън, който получи червен картон в двубоя с Уест Хем, поради което Ерик Дайер се очаква заеме позицията на десен бек. Ян Вертонген се очаква да изиграе първия си мач след Световното първенство, партнирайки си с Йонес Кабул в центъра на отбраната, докато Паулиньо, Чадли и Дембеле се очаква да бъдат оставени на резервната скамейка. Влад Кирикеш е под въпрос, а Кайл Уолкър се очаква да пропусне и този кръг от Висшата лига.

Куинс Парк Рейнджърс няма проблеми с контузени играчи, като главната задача пред тима ще бъде да си спечели поне първата точка от старта на кампанията. Интересното в случая е, че мениджърът на "обръчите" Хари Реднап ще трябва да се изправи срещу бившия си клуб. Единственият, който ще бъде отсъстващ от състава на гостите е новото попълнение Едуардо Варгаш, който обаче все още не е получил работната си виза.

Прогноза: Тотнъм - Куинс Парк Рейнджърс 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

27 юли Чикаго Файър - Тотнъм 0:2 (Приятелска среща)
02 август Тотнъм - Селтик 6:1 (Приятелска среща)
09 август Тотнъм - Шалке 04 2:1 (Приятелска среща)
16 август Уест Хем - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
21 август АЕЛ Лимасол - Тотнъм 1:2 (Лига Европа)

КПР:

30 юли Саутенд Юнайтед - КПР 0:0 (Приятелска среща)
02 август Шамрок Роувърс - КПР 0:4 (Приятелска среща)
05 август Атлоун Таун - КПР 0:2 (Приятелска среща)
09 август КПР - ПАОК 0:1 (Приятелска среща)
16 август КПР - Хъл Сити 0:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Тотнъм - КПР

51 срещи
20 победи за Тотнъм
17 равенства
14 победи за КПР
Голова Разлика: 71:59 за Тотнъм

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
198