Тотнъм ще извоюва първа победа през новата кампания


П. Пенков

Тотнъм ще извоюва първа победа през новата кампания

Уест Хем - Тотнъм
Стадион: "Болейн Граунд', Лондон
Дата: 16.08.2014г.
Съдия: Крис Фой


Пилотният кръг от английската Висша лига ще ни предостави цели 2 лондонски дербита, като едното от тях ще бъде между отборите на Уест Хем и Тотнъм. И двата тима се подготвиха добре през лятото, но в допълнение "шпорите" ще трябва да се изправят срещу АЕЛ Лимасол само дни след мача с Уест Хем, тъй като двубоят им с кипърския отбор ще е от значение дали ще влязат в групите на турнира Лига Европа. Уест Хем проведе контролни срещи със Стивънидж, Ипсиуч Таун, Уелингтън Финикс, Сидни ФК, Шалке 04, Малага и Сампдория. Съставът на Маурисио Почето реши да се подготви с по-малко приятелски мача, като се изправи в двубои със Сиатъл, Торонто, Чикаго Файър, Селтик и Шалке 04. 

Колкото до летния трансферен прозорец, то Уест Хем беше досега по-активният от двата отбора. "Чуковете" привлякоха в редиците си - Мауро Зарате, Чейкоу Коуайете, Арън Кресуел, Диего Пойет, Енер Валенсия и Карл Дженкинсън. "Шпорите" пък до момента се задоволяват само с три нови попълнения, като това са - Бен Дейвис, Майкъл Ворм и Ерик Дайер. Имаше и такива, които трябва да се разделят с отбора, като за Уест Хем това бяха - Коул, Колинс, Драйвър, МакКартни, Спенс и Тейлър, а за Тотнъм - Гомеш, Ланкастър, Ливърмор и Сигурдсон. 

Последният път, когато тези два отбора се срещнаха във Висшата лига, "чуковете" постигнаха победа с 2:0 на собствения си "Болейн Граунд", но в началото на новия сезон очаквам Тотнъм да успее да вземе трите точки.

Прогноза: Уест Хем - Тотнъм 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
190