Юнайтед ще се върне към победите в мача с Евертън


.

Юнайтед ще се върне към победите в мача с Евертън

След доста силното си представяне на “Стамфорд Бридж” преди две седмици Манчестър Юнайтед си тръгна победен от Челси като сега има шанс да върне победния си ход в домакинството си на Евертън на “Олд Трафорд”. “Червените дяволи” вече изостават на 5 точки от лидера и нямат право на повече грешки, ако искат да запазят титлата си.

Евертън обаче е възможно най-неприятния съперник след международна пауза. “Карамелите” са коварен отбор, който не е в най-добрата си форма и ще бъде доста амбициран за спечелване на нещо във всеки следващ мач. В последния засега кръг момчетата на Дейвид Мойс наказаха Уест Хем с 2:1 като гост и сега са на 12-ата позиция с 15 точки. Амбициите на “Гудисън Парк” в началото на сезоан бяха за далеч по-предно класиране.

Джони Еванс и Неманя Видич ще бъдат в центъра на отбраната на Юнайтед, тъй като Рио Фърдинанд е контузен и вероятно няма да играе повече до Нова година. Джон О’Шей се завърна с травма от мача скандалния мач на Ейре с Франция и е под въпрос. Много е вероятно в даден етап от мача да видим и Оуен Харгрийвс, който не е играл 14 месеца.

Диняр Биляледтинов е наказан, докато Тим Кейхил има леко разтежение, което го поставя под въпрос. Фил Невил, Стив Пиенар и Лиън Осман все още не са възстановени от своите травми и няма да пътуват за Манчестър.

Макар и Евертън да гостува на Юнайтед в доста удобен момент, когато шампионите са разконцентрирани, едва ли ще се стигне до нещо различно от победа за “червените дяволи”. В последните 8 двубоя между двата тима “карамелите” имат едва 1 победа, а последният им успех на “Олд Трафорд” датира от 1992.

Последни 5 мача:
Манчестър Юнайтед: ЗРППЗ
Евертън: ПЗРЗЗ

Коефициенти на bwin:
Манчестър Юнайтед – 1м,35
Равен – 4,50
Евертън – 8,50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141