Тотнъм се нуждае от трите точки на Болейн Граунд


П. Пенков

Тотнъм се нуждае от трите точки на Болейн Граунд

Уест Хем - Тотнъм
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 03.05.2014г.
Час: 14:45
Съдия: Фил Дауд

В първи сблъсък от предпоследния кръг в английската Висша лига, два лондонски клуба - Уест Хем и Тотнъм излизат един срещу друг на "Болейн Граунд" в борба за трите точки. Домакините водени от мениджъра Сам Алърдайс със сигурност запазват елитния си статут и през следващия сезон, заемайки временната 14-та позиция в подреждането с 5 точки преднина пред зоната на изпадащите. Въпреки това, "чуковете" можеха да завършат настоящата кампания на много по-предно място в класирането, ако не бяха общо 7-те загуби, които регистрира отбора в периода от началото на месец март досега. Последната победа на Уест Хем беше в края на март, при гостуването на Съндърланд спечелено с 2:1. Преди седмица лондонският не успя да се противопостави на Уест Бромич Албиън и загуби с 1:0. 

Съперникът Тотнъм пък значително подобри качеството си представяне в последните няколко седмици, което изкачи отбора до шестото място в подреждането с актив от 66 точки, изоставайки само на 3 от петия Евертън. Съставът на Тим Шерууд няма поражение от близо месец, като последното такова за тима беше нанесено от Ливърпул с 4:0 на "Анфийлд". От тогава насам отбора постигна 3 победи и 1 равенство, като миналия уикенд Тотнъм надигра с 1:0 Стоук Сити на собствения му "Британия Стейдиъм". 

За Уест Хем Джеймс Колинг се очаква да започне като титуляр заедно с Уинстън Рийд, след като Джеймс Томкинс напусна мача с Уест Бромич, поради контузия. Марко Бориело също продължава да бъде отсъстващ, а Джоуи О'Брайтън няма да вземе участие в остатъка от кампанията. 

За Тим Шерууд аут ще бъдат контузените - Ерик Ламела, Кайл Уолкър и Андрос Таундсенд. Ян Вертонген, Муса Дембеле и Етиен Капуе пък е много вероятно да бъдат подложени на късни фитнес тестове, които да определят физическото им състояние. 

Прогноза: Уест Хем - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

31 март Съндърланд - Уест Хем 1:2 (Висша лига)
06 април Уест Хем - Ливърпул 1:2 (Висша лига)
15 април Арсенал - Уест Хем 3:1 (Висша лига)
19 април Уест Хем - Кристъл Палас 0:1 (Висша лига)
26 април Уест Бромич - Уест Хем 1:0 (Висша лига)

Тотнъм:

30 март Ливърпул - Тотнъм 4:0 (Висша лига)
07 април Тотнъм - Съндърланд 5:1 (Висша лига)
12 април Уест Бромич - Тотнъм 3:3 (Висша лига)
19 април Тотнъм - Фулъм 3:1 (Висша лига)
26 април Стоук Сити - Тотнъм 0:1 (Висша лига) 

Досегашни срещи:

Уест Хем - Тотнъм

140 срещи
46 победи за Уест Хем
35 равенства
59 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 229:191 за Тотнъм 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
198