Ливърпул ще спечели лесно у дома срещу Съндърланд


П. Пенков

Ливърпул ще спечели лесно у дома срещу Съндърланд

Ливърпул - Съндърланд
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 26.03.2014г.
Час: 22:00
Съдия: Кевин Френд

Във сряда вечер Ливърпул посреща на "Анфийлд" Съндърланд в двубой от междинния 32-и кръг от английската Висша лига. "Мърсисайдци" вече имат сериозни апетити към титлата, поради това, че те вече се намират само на 4 точки зад лидера Челси, при това - с един изигран мач по-малко тях. Съставът на Брендън Роджърс се намира във великолепна форма, постигайки победи в последните си шест мача, а последното поражение на Ливърпул беше в края на миналата година, когато отбора беше надигран от Челси. През изминалия уикенд "червените" показаха колеблива игра при гостуването на Кардиф Сити, въпреки че победиха с внушителното 6:3. Това се дължи, поради факта, че Ливърпул позволи на съперника си да поведе на два пъти в резултата, а и това, че отбора допусна цели 3 гола в собствената си мрежа от отбор, който се бори за оцеляването си. 

Както през уикенда, така и в този мач, Брендън Роджърс няма да може да разчита единствено на контузените защитници - Себастиен Коатес и Хосе Енрике. Той се очаква да направи една единствена промяна в сравнение с мача в събота, като Рахим Стърлинг може да земени Фелипе Коутиньо. 

Колкото до Съндърланд, то "черните котки" се борят за оцеляването си в елита, като засега се намират на 18-та позиция в подреждането, като цели 3 точки делят отбор от спасителната зона. Съставът на Густаво Пойет няма победа в четири мача насам, в който регистрира 3 поражения и 1 равенство. Загубите им бяха нанесени от Хъл Сити, Арсенал и Норич Сити, а равенството беше постигнато у дома на "Стейдиъм ъф Лайт" срещу Кристъл Палас. 

Маркос Алонсо от състава на Съндърланд ще пропусне гостуването на Ливърпул, след като получи червен картон през уикенда и е наказан. Кийрън Уестууд е аут, поради травма, докато съотборниците му Стивън Флетчър и Валентин Роберж са под въпрос. Фабио Борини пък не е на разположение като бивш играч на Ливърпул.

Прогноза: Ливърпул - Съндърланд 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

16 февруари Арсенал - Ливърпул 2:1 (ФА Къп)
23 февруари Ливърпул - Суонзи 4:3 (Висша лига)
01 март Саутхемптън - Ливърпул 0:3 (Висша лига)
16 март Манчестър Юнайтед - Ливърпул 0:3 (Висша лига)
22 март Кардиф - Ливърпул 3:6 (Висша лига)

Съндърланд:

22 февруари Арсенал - Съндърланд 4:1 (Висша лига)
02 март Манчестър Сити - Съндърланд 3:1 (Купа на Лигата, Финал)
09 март Хъл Сити - Съндърланд 3:0 (ФА Къп)
15 март Съндърланд - Кристъл Палас 0:0 (Висша лига)
22 март Норич - Съндърланд 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Съндърланд

161 срещи
74 победи за Ливърпул
35 равенства
52 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 273:220 за Ливърпул 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222