Резервите на Юнайтед ще атакуват Карлинг къп


.

Резервите на Юнайтед ще атакуват Карлинг къп

Манчестър Юнайтед гостува на Барнзли в интересен двубой от 1/8-финалите на турнира за Купата на Лигата в Англия. Червените дяволи загубиха в неделя дербито с Ливърпул и отстъпиха челната позиция във Висшата лига и сега ще се стремят да запишат лесен успех срещу тима от Чемпиъншип.

Барнзли стигна до тази фаза след успех над Бърнли с 3:2 в миналия кръг. Този успех едва ли учуди някого, тъй като само преди година в турнира за Купата на Англия “песовете” елиминираха Ливърпул и Челси, за да достигнат до полуфинала. За момента положението им във втората по-сила дивизия на Острова не е особено добро като тимът заема 20-ата позиция на 4 точки над зоната на изпдащите. В последния си мач Барнзли загуби с 2:3 от Бристол Сити.

За поражението на Юнайтед вече споменахме. То дойде след една добра серия от успешни мачове, а Сър Алекс със сигурност съжалява, че не успя да изхвърли зад борда Ливърпул и може би да уволни Рафа Бенитес. Със сигурност сега Фърги ще даде шанс на млади играчи и резерви, за да може основната му група футболисти да вземат глътка въздух след няколко поредни срещи с честота 3 дена. 

Райън Шотън, който е под наем в Барнзли от Стоук Сити няма да вземе участие в мача заради червен картон през уикенда. Нейтън Дойл ще го замести в защитата.

Неманя Видич пък е с червен картон от мача с Ливърпул и също не може да играе. На негово място ще видим Джони Еванс.

Тук може да очакваме доста завързано първо полувреме, тъй като домакините ще са окрилени от своята публика, играейки своя най-велик мач за последните години. Юнайтед е голям дразнител и момчетата от Южен Йоркшир ще се раздадат на терена. Дори и при това положение обаче те трудно могат да се противопоставят на седящия на 39 позиции над тях английски шампион.

Последни 5 мача:
Барнзли: ЗЗППП
Манчестър Юнайтед: ЗППРП

Коефициенти на bwin:
Барнзли - 7,25
Равен - 4,00
ман Юн - 1,40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
185