Юнайтед ще се справи с Кристъл Палас


И. Ангелов

Юнайтед ще се справи с Кристъл Палас

Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Селхърст Парк", Лондон
Дата: 22.02.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Майкъл Оливър

Без победа в последните 3 срещи и без победа в 3 поредни гостувания, Манчестър Юнайтед продължава да изпитва трудности дълбоко в кампанията, а вярата в Дейвид Мойс остава все така без съмнение сред феновете на "червените".

"Орлите" нямат загуба от 4 кръга у дома, като допуснаха само 2 попадения в този период, а тази домашна форма означава, че те са събрали 20 точки за кампанията си у дома. Любопитното е, че Манчестър Юнайтед събра само 21 точки от домакинствата си тази година.

Добри новини за домакините са и напълно здравите футболисти. С нито един контузен пред Тони Пюлис задачата е как да нареди оптимално своя състав. Още повече, всички играчи са отпочинали заради отменената среща с Евертън в последния кръг. Топ-реализаторът от миналата година Глен Мъри отново е на линия и се зарече да повлияе позитивно на кампанията до края на сезона.

Дейвид Мойс все още търси успешен начин да инкорпорира в стартовата постройка Уейн Рууни, Хуан Мата и Робин ван Перси. Спотяването между тях продължава, а шотландецът иска да наложи и неопитниото вдъхновение в Юнайтед - Аднан Янузай. Очаква се да видим постройка, подобна на тази от нулевото равенство с Арсенал в последния кръг.

Юнайтед има качеството да победи в този мач. Единствено Джони Евънс липсва за Дейвид Мойс като стартова опция, като Фил Джоунс е поставен под въпрос. Свежестта в състава на домакините ще изисква максимум усилие от гостите, но именно опонент извън първата половина на таблицата е подходящ случай новото звездно трио в "червените дяволи" да започне да работи като едно цяло. Дейвид Мойс ще се надява работата на тренировъчната база да започне да жъне резултати именно от този момент, защото е нужна убедителна победа, но ако това не стане, Юнайтед е изправен пред ново сложно предизвикателство, в което ще се мъчи за успеха.

Прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 0:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Кристъл Палас:

18 януари Кристъл Палас - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
25 януари Уигън - Кристъл Палас 2:1 (ФА Къп)
28 януари Кристъл Палас - Хъл Сити 1:0 (Висша лига)
02 февруари Арсенал - Кристъл Палас 2:0 (Висша лига)
08 февруари Кристъл Палас - Уест Бромич 3:1 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

22 януари Манчестър Юнайтед - Съндърланд 2:1 - 1:2 сл. дузпи (Купа на Лигата)
28 януари Манчестър Юнайтед - Кардиф 2:0 (Висша лига)
01 февруари Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 2:1 (Висша лига)
09 февруари Манчестър Юнайтед - Фулъм 2:2 (Висша лига)
12 февруари Арсенал - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:
Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед

43 срещи
7 победи за Кристъл Палас
9 равенства
27 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 81:42 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
251