Хъл и Челси в интересен сблъсък


А. Йорданов

Хъл и Челси в интересен сблъсък

Хъл Сити - Челси
Стадион: "Кингстън Къмюникейшън", Хъл
Дата: 11.01.2014г.
Час: 14:45
Съдия: Марк Клатънбърг

Среща от 20-ят кръг на английската Висша лига противопоставя един срещу друг отборите на Хъл Сити и Челси. Новаците заемат десетата позиция в класирането и имат актив от 23 точки, което е едно доста добро постижение. Гостите от Лондон пък се намират на третото място с 43 пункта, само на две зад лидера Арсенал.

Мениджърът на "тигрите" Стив Брюс не може да разчита на няколко от своите футболисти. С контузи са Алуко, Бради и Макшейн, които със сигурност няма да вземат участие в двубоя. Радостната новина за "жълто-черните" е, че тимът успя да се класира за третия кръг на ФА Къп.

Иначе изненади в стартовият състав не се очаква, като на вратата ще започне Макгрегър и пред него ще действат Фигероа, Дейвис, Честър и Росеньор. В халфовата футболиста ще действат петима футболисти и това ще са Бойд, Хъдълстоун, Корен, Ливърмор и Елмохамади. Сам в предни позиции най-вероятно ще бъде Сагбо, който ще тормози бранителите на Челси.

Наставникът на "сините" Жозе Моуриньо също не може да използва няколко футболисти. Франк Лампард, Бранислав Иванович и Марко Ван Гинкел имат различни травми и няма да попаднат сред избраниците на португалският специалист за утрешния двубой. Очаква се Ашли Коул да замести сръбският бранител, а другата страна ще действа Аспиликуета. В сърцето на защитата ще си партнират Гари Кейхил и Джон Тери за сметка на Давид Луис, за когото се говори, че е трансферна цел на Барселона.

В средата на терена като дефанзивни халфове от първата минута ще стартират Рамирес и Джон Оби Микел. Пред тях ще действа триото Азар, Оскар и Вилиан, а в атака испанският стрелец Фернандо Торес ще получи пореден шанс за изява през този сезон.

Прогноза: Хъл Сити - Челси 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Хъл Сити:

21 декември Уест Бромич - Хъл Сити 1:1 (Висша лига)
26 декември Хъл Сити - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)
28 декември Хъл Сити - Фулъм 6:0 (Висша лига)
01 януари Ливърпул - Хъл Сити 2:0 (Висша лига)
04 януари Мидълзбро - Хъл Сити 0:2 (ФА Къп)

Челси:

23 декември Арсенал - Челси 0:0 (Висша лига)
26 декември Челси - Суонзи 1:0 (Висша лига)
29 декември Челси - Ливърпул 2:1 (Висша лига)
01 януари Саутхемптън - Челси 0:3 (Висша лига)
05 януари Дарби Каунти - Челси 0:2 (ФА Къп)

Досегашни срещи:

Хъл Сити - Челси

17 срещи
1 победа за Хъл Сити
5 равенства
11 победи за Челси
Голова Разлика: 33:12 за Челси

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158