Съндърланд няма шанс срещу Юнайтед с Рууни


И. Ангелов

Съндърланд няма шанс срещу Юнайтед с Рууни

Съндърланд - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 07.01.2014г.
Час: 21:45

Дейвид Мойс и неговите момчета ще търсят да се върнат на пътя на успеха след загубата в третия кръг на ФА Къп от Суонзи само преди дни. Сега обаче шотландецът посреща Уейн Рууни, Неманя Видич, Давид Де Хеа и Патрис Евра обратно в отбора си. Шампионът пътува до "Стейдиъм ъф Лайт" за този полу-финален мач от Купата на лигата.

Суонзи Сити нанесе четвърта загуба на Юнайтед у дома в последните 6 домакинства. Формата у дома изглежда най-лошата от дълго време насам за "червените дяволи", но на пътя те се представят добре. 

Тези два отбора се представят под очакванията в домашната Висша лига, след като Съндърланд е последен, а Юнайтед е на 7-ата позиция. Съндърланд обаче е приятната изненада в Купата на лигата, където изхвърли Челси в четвърт-финалите чрез гол на Ки в добавеното време.

В контраст с Юнайтед обаче, този отбор напредва и във ФА Къп след победа с 3:1 над Карлайл. С оглед последните събития на острова ще трябва да признаем, че цялото напрежение на света е върху Дейвид Мойс и неговия Юнайтед. След като наследи Сър Алекс начело на тима Мойс загуби у дома 5 пъти, и сега ще иска да вземе добър резултат тук, преди да посрещне Съндърланд на "Олд Трафорд".

За Юнайтед Фабио Да Силва няма да е в групата след червения картон, който си изкара за 4 минути игра срещу Суонзи във ФА Къп, а Рио Фърдинанд получи травма в коляното в тази среща. Въпрос на избор е дали Мойс ще заложи на някои от имената, които се завръщат за тима - Рууни, Карик, Евра, Видич и Де Хеа.

Съндърланд е без своя вратар Киерен Уестууд и бранителя Карлос Куеяр, докато капитанът Джон О'Шей, който прекара над 10 години в Юнайтед, има травма в рамото и често пропуска срещи този сезон с този проблем.

Прогноза: Съндърланд - Манчестър Юнайтед 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157