Юнайтед и Тотнъм в добра форма на Олд Трафорд


И. Ангелов

Юнайтед и Тотнъм в добра форма на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 01.01.2014г.
Час: 19:30
Съдия: Хауърд Уеб

Манчестър Юнайтед спечели последните си 4 мача и се покачи до 6-ата позиция в класирането, само на 3 точки от Топ 4. Само головата разлика разделя тима с Тотнъм, който ще се цели в нова победа тук.

Шпорите успяха да се върнат на прав път след погрома от Ливърпул, като направиха две победи и равен, вкарвайки необичайните за началото на кампанията 7 гола в този период. В последната среща между Юнайтед и Тотнъм в началото на декември видяхме един отворен мач, завършил при 2:2 на "Уайт Харт Лейн". И двата отбора обаче коренно се промениха за този кратък период.

Дейвид Мойс ще се надява да разчита на играча на сезона за "червените дяволи" - Уейн Рууни, който пропусна срещата с Норич преди дни заради травма в слабините. Робин ван Перси се завърна към тренировки след контузията в бедрото и може да получи минути игра. Очаква се обаче Дани Уелбек отново да поведе тима в атака след головете му напоследък.

Маруан Фелаини, Нани и Фил Джоунс са хората, които ще пропуснат този мач с контузии, докато Рафаел е поставен под въпрос отново.

Гостите от Лондон също имат някои проблеми. Добрата новина тук е завръщането на Кайл Уокър, който вкара на Юнайтед преди месец. Тим Шерууд вероятно ще заложи на почти непроменена 11-ка от тази, която вкара 3 безответни гола на Стоук в последния кръг. 

Ян Фертонген, Сандро, Йонес Кабул, Андрос Таунсенд и Хари Кейн пропускат срещата, а Дани Роуз и Джърмейн Дефоу са поставени под въпрос и вероятно ще се появят в игра.

Миналия сезон Тотнъм победи на "Олд Трафорд" за първи път от много години, така че сега надеждите са за нова победа. Юнайтед обаче набра скорост, въпреки всички проблеми напоследък с контузени играчи. Гостите се затрудняваха и да стигат до гола срещу големи отбори, но този синдром изглежда преминава полека.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

15 декември Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:3 (Висша лига)
18 декември Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 0:2 (Купа на Лигата)
21 декември Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:1 (Висша лига)
26 декември Хъл Сити - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)
28 декември Норич - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)

Тотнъм:

15 декември Тотнъм - Ливърпул 0:5 (Висша лига)
18 декември Тотнъм - Уест Хем 1:2 (Купа на Лигата)
22 декември Саутхемптън - Тотнъм 2:3 (Висша лига)
26 декември Тотнъм - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)
29 декември Тотнъм - Стоук Сити 3:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Тотнъм
169 срещи
82 победи за Манчестър Юнайтед
44 равенства
43 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 279:214 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219