Юнайтед ще победи и Норич


И. Ангелов

Юнайтед ще победи и Норич

Норич - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Кероу Роуд", Норич
Дата: 28.12.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд

Норич допусна пълен обрат до 2:1 от Фулъм в последния кръг на Висшата лига, изигран на Боксинг дей. Тази среща бе определена като провал за "канарчетата" от медиите, след като Крис Хютън се надяваше да вземе победа преди посрещането на отбор от ранга на Манчестър Юнайтед. 

"Червените дяволи" обаче показаха невероятен футбол в същия ден на Висшата лига. След като Хъл поведе с 2:0 рано в мача, и то като домакин, гостите от Юнайтед обърнаха резултата в своя полза след ново изключително представяне на Уейн Рууни, който първо асистира, след това изравни резултата, а накрая бе в наказателното поле, където принуди бранител да си вкара автогол.

Сега Рууни отново ще е на линия за своите, но проблеми в състава отново се съзададоха само след един мач. Антонио Валенсия си изкара червен картон и ще пропусне срещата, а Рафаел напусна рано сблъсъка с Хъл поради травма. Целия десен фланг на тима ще е различен, а това е притеснително с отсъствието на Нани и Фил Джоунс, който е под въпрос. Маруан Фелаини остава аут след операцията на китката си, а втори мач за 3 дни може да е прекалено за Дарън Флетчър, който изигра около 70 минути срещу "тигрите". Робин ван Перси остава аут дълготрайно, но Видич и Карик могат да се появят като титуляри за първи път от доста дълъг период.

За домакините от Норич Джони Хаусън може да се появи след като пропусна два мача с контузия. В предната среща от контузия се завърна и Ръсел Мартин, макар да остана резерва. Алекс Тети, Елиът Бенет и Антъни Пуилкингтън остават аут и най-вероятно ще видим непроменен състав от този срещу Фулъм.

Юнайтед победи Норич с 4:0 в последните два сблъсъка между тези отбори, но и двата бяха на "Олд Трафорд". В последния случай на "Кероу Роуд" видяхме победа на домакините, макар и минимална, но сега не се очаква гостите да сгрешат.

Прогноза: Норич Сити - Манчестър Юнайтед 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Норич:

04 декември Ливърпул - Норич 5:1 (Висша лига)
07 декември Уест Бромич - Норич 0:2 (Висша лига)
15 декември Норич - Суонзи 1:1 (Висша лига)
21 декември Съндърланд - Норич 0:0 (Висша лига)
26 декември Норич - Фулъм 1:2 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

10 декември Манчестър Юнайтед - Шахтьор Донецк 1:0 (Шампионска лига)
15 декември Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:3 (Висша лига)
18 декември Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 0:2 (Купа на Лигата)
21 декември Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:1 (Висша лига)
26 декември Хъл Сити - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)

Досегашни срещи:
Норич - Манчестър Юнайтед

55 срещи
14 победи за Норич
11 равенства
30 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 88:48 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150