Анонс на останалите срещи от 19-я кръг във Висшата лига


FUTBOL-TV

Анонс на останалите срещи от 19-я кръг във Висшата лига


Астън Вила - Суонзи
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 28.12.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Роджър Ийст


В събота от 17:00 часа Астън Вила приема Суонзи Сити на "Вила Парк" в мач от 19-я кръг от английската Висша лига. Двата отбора заемат съседни позиции във временното подреждане, като "бирмингамци" са 13-ти с актив от 19 точки, докато "лебедите" са две позиции по-напред с една спечелена точка в повече. Съставът на Пол Ламбърт се намира в лоша серия от четири поредни загуби, като последната победа на тима беше в началото на този месец над Саутхемптън. Този на Михаел Лаудруп пък също не може да се похвали с добри резултати, но пък спечели 5 точки в последните си 5 двубоя, въпреки че се намира в серия от две поредни поражения.

За домакините отсъстващи ще са Окоре и Н'Зогбя, които лекуват контузии, докато състоянието на Бентеке, Влаар и Бенет остава под въпрос. В лазарета на гостите пък се намират Ворм, Мичу, Монк и Дайер, които със сигурност ще пропуснат тази среща.

Прогноза: Астън Вила - Суонзи Сити 1:1

Хъл Сити - Фулъм
Стадион: "Кингстън Къмюникейшън", Хъл
Дата: 28.12.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Робърт Мадли


В друга среща от 19-я кръг от Висшата лига на Англия, Хъл Сити и Фулъм се изправят един срещу друг в борба за трите точки. През изминалата седмица "тигрите" на Стийв Брус бяха на път да вземат точка при домакинството си на Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка загубиха с 3:2 от "червените дяволи". Това беше втората загуба за Хъл в последните му 5 мача, като в останалите три отбора регистрира равенства. Фулъм пък започна изкачването си от долната част на таблицата, воден от новият си мениджър. "Котиджърс" вече са само на крачка от излизане от опасната зона, като само по-лошата голова разлика за момента ги дели от безопастната 16-та позиция. Това се дължи на факта, че през седмицата Фулъм постигна труден успех при визитата си на Норич Сити с 2:1, като това беше втората извоювана победа в последните 5 изминали мача на тима.

Роби Брейди, Стивън Куин, Соне Алуко и Джо Дънджън са контузени за Хъл Сити и няма да могат да вземат участие в предстоящата среща. Фигароа, Брус и МакГрегър пък ще бъдат подложени на късни фитнес тестове. За Фулъм Хангеланд, Сендерос и Бригс няма да пътуват с тима в предстоящата визита, поради травми. Димитър Бербатов и Мартен Стекеленбург все още не се знае дали ще вземат участие в срещата.

Прогноза: Хъл Сити - Фулъм 1:1


Уест Хем - Уест Бромич
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 28.12.2013г.
Час: 14:45
Съдия: Майк Дийн

Четири от последните пет сблъсъка между тези два отбора завършиха при равен резултат и с оглед позициите на тези два състава във временното класиране, и сега ни очаква мач между равни, с отчаян опит на два клуба да избегнат загубата.

Гостите нямат победа в последнтие 8 кръга, а Уест Хем взе само точка от последните 15 възможни, като тези два отбора са на дъното по спечелени мачове в сезона - по 3 победи за кампанията.

Проблемите при домакините могат да се обяснят до една степен с проблемите в лазарета. Младен Петрич, Уинстън Рийд, Рикардо Важ Те, Анди Керъл, Стюарт Даунинг, Рейвъл Морисън и Джеймс Колинс са с травми, макар последните двама да имат шанс да се появят в игра. Морисън пропусна мача с Арсенал поради проблемите в слабините, а Колинс напусна рано след получен удар.

Джеймс Томкинс се появи в игра в онзи мач, макар да бе арестуван само дни преди това, а представянето на Карлтън Коул ще му издейства нов старт.

УБА притежава цял здрав състав и с най-силната си постройка ще опита да вземе една от редките тази кампания победи.

Прогноза: Уест Хем - Уест Бромич 1:1


Кардиф - Съндърланд
Стадион: "Кардиф Сити", Кардиф
Дата: 28.12.2013г.
Час: 19:30
Съдия: Крис Фой

Кардиф загуби от Саутхемптън с 3:0 в кръга на Боксинг дей и така се приближи още повече до опасната зона в класирането. Нуждата от победа сега е голяма, особено когато гостува последният. Съндърланд обаче изненадващо победи един от най-добре представящите се отбори тази година - Евертън, като така лиши карамелите от уникалното постижение да постигнат цяла календарна година без загуба у дома в последния момент.

Тази впечатляваща победа на Съндърланд, заедно с факта, че тима събра 3 поредни чисти мрежи в последните 3 кръга, могат да станат причина отборът отново да започне да печели точки.

За домакините Крейг Белъми остава аут и това е единственият проблем откъм играчи за домакините. Голям бонус за гостите обаче ще е и уволнението на Малки Макай, като засега ситуацията на мениджърския пост остава несигурна.

Съндърланд няма да разчита на контузените Киерен Уестууд и Карлос Куеяр, както и наказаният Уес Браун. Джон О'Шей е под въпрос и може отново да бъде заменен от Диаките.

Прогноза: Кардиф - Съндърланд 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260