Челси ще продължи силен рекорд срещу Съндърланд


И. Ангелов

Челси ще продължи силен рекорд срещу Съндърланд

Съндърланд - Челси
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 04.12.2013 г.
Час: 21:45
Съдия: Фил Дауд

За последно Челси не взе трите точки на гости тук през декември 2001-ва година, но сега виждаме промяна в домакините откак Гус Пойет пое състава. Той успя да спечели и трите си домакински мача от назначаването до момента.

Челси спечели последните си 8 мача със Съндърланд на "Стейдиъм ъф Лайт", а бившият любимец на "Стамфорд Бридж" ще иска този път да е в победния лагер на противната страна, когато приема бившия работодател. 

С победата на Жозе Моуриньо с 3:1 над Саутхемптън в неделя, Специалния заговори, че титлата е реалистична цел тази година. В тази среща Джей Родригес откри за Саутхемптън в 13-ата секунда, но серия смени донесоха пълния обрат за "сините", като капитанът Джон Тери вкара в своя мач номер 400 за Висшата лига.

В идните 3 мача в лигата Моуриньо се изправя срещу трите отбора от дъното, но той предупреди, че не иска да вижда подценяване от своите играчи. Сега той не може да разчита и на новия си любимец в тима Оскар, който бе заменен в 41-ата минута с травма в последния мач. Давид Луис има проблем в коляното и е аут, както и Самуел Ето'о. Дълготрайно отсъстващ е Марко ван Гинкел.

Съндърланд спечели втората си точка на гости в последния кръг, когато задържа Астън Вила. Пойет, който бе култова фигура за Челси преди година, донесе оптимизъм след замяната на Пауло Ди Канио през октомври. 

От тогава тимът спечели 3-те си домакинства, а ще се търси и доказване срещу Челси. Липсващи обаче са капитанът Джон О'Шей, вратарят Киерън Уестууд и Карлос Куеяр, който със сигурност отсъства, докато първите двама са поставени под въпрос.

Прогноза: Съндърланд - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
112