Ще изненада ли Хъл и Арсенал?


И. Ангелов

Ще изненада ли Хъл и Арсенал?

Арсенал - Хъл Сити
Стадион: "Емирейтс Стейдиъм", Лондон
Дата: 04.12.2013 г.
Час: 21:45 

Момчетата на Стив Брус взеха победа на "КейСи Стейдиъм" с 3:1 над Ливърпул преди дни, но сега се изправят срещу лидера в класирането Арсенал, който загуби само веднъж у дома цял сезон. С 10 победи от 13-те кръга, артилеристите идват след поредната си победа в този мач - тя бе срещу Кардиф.

Аарън Рамзи вкара на 2 пъти срещу бившия си отбор за победата с 3:0 и така отборът е на 4 точки пред втория - Челси. Рамзи вкара 13 гола във всички състезания този сезон, като така той сне от напрежението върху френското острие Оливие Жиру откъм голове. 

Голямата покупка на тима - Месут Йозил, асистира за 2 от головете в последния мач и продължи добрата си форма, а освен всичко отбраната на Арсенал вече дели първото място в елита. Войчех Шчесни е допуснал само 10 гола тази кампания и е загубил само 2 мача у дома в 2013-та година.

Този мач е задължителен за вземане на трите точки от домакините, с оглед на програмата до Коледа, която противопоставя Евертън, Наполи, Ман Сити и Челси. 

Хъл се представи прекрасно срещу Ливърпул в неделя. Победата повдигна настроението в състава и покачването в горната половина донякъде помогна за подобряване на напрегнатата ситуация около смяната на името в клуба. 

Гостите имат проблеми с липващи играчи. Крилото Соне Алуко има проблем в ахилеса, Стивън Куин и Пол МакШейн са контузени, а човекът във форма Къртис Дейвис е наказан. 

Арсенал има своите проблеми в липсата на Лукаш Подолски, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Яя Саного, както и Абу Диаби. 

От 1988-ма година насам тези отбори са се срещали 5 пъти, като Арсенал спечели 4 от тях. 

Прогноза: Арсенал - Хъл Сити 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
118