Удинезе - Интер: Гостите са по-близо до трите точки


Н. Гавазов

Удинезе - Интер: Гостите са по-близо до трите точки

Удинезе - Интер
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 03.11.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Давиде Маса

Удинезе ще посрещне Интер в мач от 11-я кръг на Серия А - на хоризонта е поредната интересна и крайно любопитна среща от италианския шампионат. През миналия уикенд Рома прекрати серията от 22 мача без загуба за фриулци у дома си, след като Брадли от столичния отбор отбеляза единствения гол в мача. Впрочем, още преди този двубой Франческо Гуидолин предупреди, че ще е цяло чудо, ако отборът му измъкне положителен резултат срещу лидера в класирането, така че тук не може да говорим за никаква изненада. Не е изненадващ и крайният изход от гостуването на Удинезе на Сасуоло в средата на тази седмица. Попаденията на Ди Натале и Муриел обезпечиха успеха на гостите и след десет изиграни мача в Серия А, Удинезе е осми, с 13 точки в своя актив.

След впечатляващия старт на сезона, Интер започна да буксува и съответно да губи точки. За последните си пет мача "нерадзурите" имат само една победа - при домакинството си на Хелас Верона миналият уикенд, а в средата на тази седмица продължиха да губят точки, този път при гостуването си на Аталанта. Миланци бяха по-добрият отбор, поведоха с ранен гол на Алварес, но така и не успяха да запазят предимството си и след грешка на зашитата допуснаха изравняване. Все пак колективът на Валтер Мадзари остава в челото - четвърто място в таблицата за класиране и актив от 19 пункта.

На домакините няма да може да помогне наказаният Пинци. Не е изключено Ди Натале да започне мача от пейката с цел да се възстанови от двубоя в средата на седмицата. При това положение атаката ще се води от Муриел, подкрепян отзад от Перейра.

Проблемите за Мадзари в кадрово отношение са по-големи. Специалистът няма да може да разчита на Санети, Милито, Кампаняро и Киву, които лекуват различни травми. Белфодил е наказан. Много е вероятно да бъде дадена почивка на наскоро излекувалият контузия Самуел.

Това е важен мач за двата отбора. Удинезе е силен у дома си, но хората на Гуидолин показват нестабилност и не е изключено тази тенденция да продължи и в двубоя срещу Интер. В интерес на истината ще кажем, че "нерадзурите" продължават да играят силно, демонстрирайки открит футбол, така че очакванията са да не изменят на своя стил и в утрешния мач. А това може да направи двубоя завързан и оспорван. Ако трябва да посочим името на победителя, гостите са по-близо до трите точки. Но не по-малко вероятно е двата тима да не успеят да се победят.

Прогноза за: Удинезе - Интер 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

29 септември Аталанта - Удинезе 2:0 (Серия А)
06 октомври Удинезе - Каляри 2:0 (Серия А)
19 октомври Милан - Удинезе 1:0 (Серия А)
27 октомври Удинезе - Рома 0:1 (Серия А)
30 октомври Сасуоло - Удинезе 1:2 (Серия А)

Интер:

29 септември Каляри - Интер 1:1 (Серия А)
05 октомври Интер - Рома 0:3 (Серия А)
20 октомври Торино - Интер 3:3 (Серия А)
26 октомври Интер - Верона 4:2 (Серия А)
29 октомври Аталанта - Интер 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Удинезе - Интер

84 срещи
19 победи за Удинезе
25 равенства
40 победи за Интер
Голова Разлика: 133:91 за Интер


Коефициенти от bet365:
Удинезе - 2.62
Равен - 3.30
Интер - 2.62

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150