Ливърпул ще се опита да направи крачка към върха


П. Пенков

Ливърпул ще се опита да направи крачка към върха

В неделя от 18:00 часа Съндърланд приема Ливърпул на "Стейдиъм ъф Лайт" в двубой от шестия кръг на английската Висша лига. Домакините влизат в тази среща с надеждатата да постигнат първия си успех през настоящата кампания, след като за момента са последни в подреждането с актив от само 1 точки. Това обаче няма да е никак лесна задача за "черните котки", тъй като през седмицата Ди Канио загуби поста си на мениджър на клуба, като Кевин Боул се очаква да изведе тима срещу "мърсисайдци". По-рано отново тази седмица Съндърланд успя да продължи участието си в Купата на Лигата, надигравайки Питърбъро с 2:0.

Голямата отсъстваща за домакините ще бъде на нападателя Стивън Флетчър, който стана ясно, че няма да може да се включи в игра през следващите 6 седмици, тъй като получи травма на рамото. Освен това Уес Браун и Филип Бардсли със сигурност са аут, докато Андреа Досена и Стивън Флетчър са под въпрос. Фабио Борини пък, който е в клуба под наем от Ливърпул няма право да се изправи срещу бившия си клуб.

Ливърпул ще се бори да си върне отново лидерската позиция в подреждането, след като отбора беше изместен до шестото място след равенството 2:2 срещу Суонзи Сити и загубата от Саутхемптън с 1:0 преди седмица. В допълнение "червените" не успяха да продължат напред в Купата на Лигата, след като през тази седмица бяха отстранени от надреварата от вечния им съперник Манчестър Юнайтед. В този мач нападателят Луис Суарес се завърне в игра за тима, но не успя да помогне с присъствието си.

Филипе Коутиньо, Али Сисоко, Себастиан Коатес и Глен Джонсън са аут за Ливърпул, поради травми, като единствената добра новина за отбора, е че Даниел Агер може да се завърне в игра, след като изклекува контузията си.

Прогноза: Съндърланд - Ливърпул 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
251