Юнайтед трябва да задържи формата си срещу УБА


И. Ангелов

Юнайтед трябва да задържи формата си срещу УБА

Манчестър Юнайтед - Уест Бромич Албиън
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 28.09.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Оливър 

Шампионът на Висшата лига бе победен в последния кръг от кръвния враг Манчестър Сити с 4:1, а сега напрежението над Дейвид Мойс расте, макар той да успокои феновете и медиите след победа в също толкова голям мач през седмицата в Купата на лигата с Ливърпул.

Манчестър Юнайтед започва твърде неубедително своята кампания, след като до момента регистрира победи в само 2 от 5-те кръга. Дейвид Мойс изпитва голямо напрежение над себе си след като не намира правилната подредба и ротация на своите имена.

В отсъствието на Робин ван Перси, Хавиер Ернандес пое възможността да се докаже и вкара единствения гол в победата над Ливърпул през седмицата, а за този гол асистира от корнер вездесъщият Уейн Рууни, за който може да се каже, че единствен държи постоянно високо ниво в състава от началото на кампанията. 

Сега отново тази нападателна двойка може да води тима, след като все още Ван Перси е под въпрос. Том Клевърли пропусна мачът в сряда с травма, а и сега вероятно Майкъл Карик и Маруан Фелаини ще заемат опорните позиции на терена. 

Уест Бром завърши на 8-ма позиция в последната кампания и започна тази неубедително. Отборът на Стив Кларк бе изхвърлен от Капитал Уан чрез дузпи срещу Арсенал, но в последната си среща във Висшата лига тима взе първата си победа - над Съндърланд с 3:0. В този мач страхотна форма показаха новите звезди в атаката на състава - Стефан Сесеньон, Лиам Риджуел, Скот Синклер и Морган Амалфитано.

Нападателят Матей Видра все още е под въпрос, докато полузащитника Крис Брънт има по-добър шанс да се завърне в игра в този мач. Вратарят Бен Фостър и Золтан Гера са дълготрайно контузени.

УБА има само 5 победи в 23 мача в елита през 2013-та. Определено тима навлиза в мача като аутсайдер и трябва да се бори срещу изключителен негативен рекорд - Манчестър Юнайтед има 15 победи в последните 18 мача с този опонент, а другите 3 мача са равенства.

Последната победа на Уест Бром над Юнайтед е от 1984-та с 2:0 след головете на Сирил Реджис и Стив МакКензи.

Последната среща между тези отбори е запомняща се, защото УБА вкара 3 пъти в последните 10 минути за невероятната спечелена точка с 5:5 (единственото равенство с такъв резултат в историята). Това бе и последния мач на Сър Алекс Фъргюсън начело на клуба.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Бромич Албиън 2:1

Коефициенти от Bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.30
Равен - 5.75
Уест Бромич Албиън - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177