УБА ще надгради над първата си победа срещу Арсенал


И. Ангелов

УБА ще надгради над първата си победа срещу Арсенал

Уест Бромич Албиън - Арсенал
Стадион: "Дъ Хоутърнс"
Дата: 25.09.2013 г.
Час: 22:00
Съдия: Робърт Мадли 

Домакините в този трети кръг на Купата на лигата ще търсят поддържане на добрата форма, след като няколкото рокади в атаката на състава вече носят резултат и УБА победи Съндърланд във Висшата лига преди дни с 3:0.

Тима от Мидландс не е побеждавал Арсенал от 3 години, като лондончани могат да се похвалят с 10 поредни победи на гости тук. Артилеристите обаче вероятно ще заложат на твърде експериментална постройка, включваща имена като Бенднер, Фримпонг и Монреал. Именно по тази причина Стив Кларк се изказа с увереност за мача и той вярва в победата.

Вероятността Кларк да заложи на същата постройка от победата над Съндърланд, е голяма. Той трябва да задържи формата на своя отбор на високо ниво. Една опция пред него е обаче нападателят Саидо Берахино, който вкара хеттрик във втория кръг на състезанието срещу Нюпорт Каунти.

Арсенал постигна победи над Марсилия и Стоук миналата седмица, така че е време някои от ключовите имена в състава да получат почивка. Обикновено Арсен Венгер използва съвсем различен от титулярния си състав в този турнир, така че на старт могат да се надяват хора като Фримпонг, Гнабри и Акпом.

Гедион Залалем обаче е аут с травма от младежите на Арсенал. Други контузени са Санти Касорла, Абу Диаби, Алекс Окслейд-Чембърлейн, Лукаш Подолски, Томас Росицки, Яя Саного и Тио Уолкът. В УБА няма толкова контузени, но и тук важни играчи липсват - Крис Брънт, Бен Фостър, Шейн Лонг, а под въпрос са Стивън Рийд, Матей Видра и Джордж Торн.

Прогноза: Уест Бром - Арсенал 2:1

Коефициенти от Bet365:
Уест Бром - 3.75
Равен - 3.75
Арсенал - 2.05

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
217