Експериментален Юнайтед или Ливърпул със Суарес?


И. Ангелов

Експериментален Юнайтед или Ливърпул със Суарес?

Манчестър Юнайтед - Ливърпул
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 25.09.2013 г.
Час: 21:45
Съдия: Марк Клатенбърг

Робин ван Перси ще липсва отново за домакините от "Олд Трафорд", а същевременно Луис Суарес отново може да попадне в състава за гостите от Ливърпул след 10 мача наказание. Едно от най-ревностните съперничества на английския футбол отново ще ни предостави емоции, но какъв може да е изхода от този мач?

Брендан Роджърс заговори, че все още не е взето решение дали Луис Суарес ще играе в този мач от третия кръг на Капитал Уан Къп, но според него нападателя ще е готов, ако се стигне до неговите услуги. В 5-те си мача с Ливърпул в този турнир уругваеца има 4 гола, а той със сигурност ще иска да се завърне с гол на "Олд Трафорд".

Манчестър Юнайтед отново не може да разчита на своя топ-стрелец Робин ван Перси. В негово отсъствие тима претърпя загуба с 4:1 в дербито на Манчестър, а тогава Дейвид Мойс заяви, че острието ще е на линия срещу Ливърпул - това обаче не е така. Вчера Мойс заговори, че проблемът все още е на лице за Перси, а мениджъра ще заложи на своите млади звезди в опит някои от тях да направи впечатление и да вземе мястото на някои от ялово-представящите се титуляри в последно време.

Тези отбори са се срещали 4 пъти в Купата на лигата преди - 2 от тях на финал. 3 от тези мача бяха спечелени от Ливърпул. Последната среща тук дойде във финала на 2003-та година, когато трофея за мърсисайдци донесоха Джерард с 2 гола и Майкъл Оуен с 1. 

Освен Ван Перси, за домакините липсват още Фил Джоунс и Рафаел. Брендан Роджърс е без Глен Джонсън, Фелипе Кутиньо, Джо Алън и Али Сисоко, а Себастиан Коатес е аут дълготрайно, така че проблемите са явни. По въпрос е дори Даниел Агер, който ще премине късен фитнес тест. 

Така за двата тима ще видим постройки далеч от титулярните. Но докато в Юнайтед ще се търси новата искра и мотивацията на младежите ще е да се докажат пред новия наставник, то в състава на гостите по принуда ще видим отслабена постройка. Несъмнено агресията в дербито ще е както винаги, а желанието за победа ще е пределно в двата отбора.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 2:2

Коефициенти от Bet365:
Манчестър Юнайтед - 2.25
Равен - 3.50
Ливърпул - 3.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
373