Шпорите ще измъкнат трите точки от Кардиф


П. Пенков

Шпорите ще измъкнат трите точки от Кардиф

Кардиф - Тотнъм
Стадион: "Кардиф Сити", Кардиф
Дата: 22.09.2013г.
Час: 18:00
Съдия: Марк Клатънбърг


В неделя от 18:00 часа новакът във Висшата лига - Кардиф Сити приема Тотнъм в мач от петия кръг от надпреварата. Двата отбора заемат далечни позиции един от друг във временното подреждане, като съответно "сините птици" са 15-ти с актив от 5 точки, докато "шпорите" са 4-ти със 9 спечелени точки до момента. Съставът на Малкълм МакКай има регистирани 1 победа, 2 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като победата бе срещу Манчестър Сити с 3:2, а загубата от Уест Хем с 2:0 в пилотния кръг. Двете равенства за Кардиф бяха в последните два изминали кръга, съответно 0:0 срещу Евертън и 1:1 с Хъл Сити. Съставът на Андре Вилаш-Боаш сгреши само веднъж досега отначалото на кампанията, като това се случи в началото на месеца, когато Тотнъм изгуби с 1:0 от градския си съперник Арсенал. Две седмици по-късно отбора се реваншира на феновете си с успех над Норич Сити с 2:0, като това бе общото третата победа на тима, след предишните две над Кристъл Палас и Суозни Сити. Междувременно в средата на тази седмица "лондончани" изиграха първия си сблъсък от груповата фаза на Лига Европа, който спечелиха с класическото 3:0 над норвежкия Тромсьо.

За Кардиф Сити Давид Маршал продължава да лекува травма, така че Джо Люис ще продължи като титуляр. Андреас Корнелиус също е аут, поради контузия на глезена. Крейг Белами пък е под въпрос, но вероятно МакКай няма да рискува със състоянието му, така че Дон Коуи отново се очаква да фигурира в стартовия списък.

Андре Вилаш-Боаш няма да може да разчита на Капуе, Ленън, Чадли и Роус, които лекуват контузии, докато Емануел Адебайор продължава да тренира с резервния отбор. Муса Дембеле е под въпрос, след като разтегна по време на сблъсъка с Тромсьо.

Прогноза: Кардиф Сити - Тотнъм 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Кардиф:

17 август Уест Хем - Кардиф 2:0 (Висша лига)
25 август Кардиф - Манчестър Сити 3:2 (Висша лига)
28 август Акрингтън Стенли - Кардиф 0:2 (Купа на Лигата)
31 август Кардиф - Евертън 0:0 (Висша лига)
14 септември Хъл Сити - Кардиф 1:1 (Висша лига)

Тотнъм:

25 август Тотнъм - Суонзи 1:0 (Висша лига)
29 август Тотнъм - Динамо Тбилиси 3:0 (Лига Европа)
01 септември Арсенал - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
14 септември Тотнъм - Норич 2:0 (Висша лига)
19 септември Тотнъм - Тромсьо (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Кардиф - Тотнъм

31 срещи
7 победи за Кардиф
8 равенства
16 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 51:29 за Тотнъм

Коефициенти от bet365:
Кардиф - 4.50
Равен - 3.60
Тотнъм - 1.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141