Тотнъм няма да има проблеми с Норич в Лондон


П. Пенков

Тотнъм няма да има проблеми с Норич в Лондон

Тотнъм - Норич
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 14.09.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


Тотнъм приема Норич Сити на "Уайт Харт Лейн" в двубой от четвъртия кръг от английската Висша лига. Домакините загубиха лидерската позиция във временото класиране, като за момента са шести с актив от също толкова на брой точки. Съставът на Андре Вилаш-Боаш започна сезона по мечтан за всички фенове начин, след като "лондончани" регистираха две поредни победи с 1:0 съответно над Кристъл Палас и Суонзи Сити. Но в третия кръг Тотнъм не успя да се противопостави на градския си съперник Арсенал и загуби с 1:0 на "Емирейтс", като по този начин отстъпи лидерската позиция в подреждането.

В този мач Етиен Капуе получи нелека контузия на глезена, която ще му попречи да се появи в игра в следващите няколко седмици, като позицията му вероятно ще бъде заета от Сандро. Арън Ленън също е аут, докато Емануел Адебайорд е извън групата, поради смърта на брат си. Новото попълнение Влад Кирикеш все още не е получил работна виза за Великобритания, а Сигурдсон е под въпрос с травма.

Норич Сити също започна сезон по добър начин, след като тима на Крис Хътън разполага с четири спечелени точки след 3-те изминали кръга. В пилотния кръг "канарчетата" регистираха трудно равенство 2:2 у дома срещу Евертън, а седмица по-късно загубиха с 1:0 от новака Хъл Сити. Едва в края на месец август Норич записа първата си победа през тази кампания, като това се случи при сблъсъка със Саутхемптън.

Райън Бенет от Норич Сити е под въпрос за гостуването в Лондон, тъй като получи лека травма в двубоя със "светците". Елиът Бенет със сигурност няма да пътува с отбора, поради контузия, но пък добрата новина е, че Гари Хупър е готов да се върне в игра,след като лекуваше болки в прасеца.

Прогноза: Тотнъм - Норич Сити 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

18 август Кристъл Палас - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
22 август Динамо Тбилиси - Тотнъм 0:5 (Лига Европа)
25 август Тотнъм - Суонзи 1:0 (Висша лига)
29 август Тотнъм - Динамо Тбилиси 3:0 (Лига Европа)
01 септември Арсенал - Тотнъм 1:0 (Висша лига)

Норич:

02 август Брага - Норич 2:2 (Приятелска среща)
17 август Норич - Евертън 2:2 (Висша лига)
24 август Хъл Сити - Норич 1:0 (Висша лига)
27 август Норич - Бъри 6:3 (Купа на Лигата)
31 август Норич - Саутхемптън 1:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Тотнъм - Норич

48 срещи
21 победи за Тотнъм
14 равенства
13 победи за Норич
Голова Разлика: 75:55 за Тотнъм

Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.44
Равен - 4.33
Норич - 8.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146