Фулъм ще търси задължителен успех срещу Бромич


П. Пенков

Фулъм ще търси задължителен успех срещу Бромич

Фулъм - Уест Бромич
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 14.09.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт


Съботния следобед от четвъртия кръг в английската Висша лига ще ни предложи срещата между Фулъм и Уест Бромич Албиън. Двата отбора за момента са най-слабо представящите се отбори от старта на сезона, като съответно "котиджърс" са 17-ти с актив от 3 точки, докато "дроздовете" спечелиха само 1 точка в първите си три мача. Домакините водени от мениджърът Мартин Йол започнаха обещаващо новата кампания, регистрирайки успех с 1:0 при визитата на Съндърланд, но след това последваха загуби с 3:1 от Арсенал и с 1:0 от Нюкасъл. Това определено не е мечтаното начало за Фулъм, който е задължен да стори максималното този уикенд, тъй като седмица по-късно на отбора предстои тежко гостуване на Челси.

Фулъм продължава да има проблеми в отбраната, като Кийрън Ричардсън продължава да бъде аут от игра, а Арън Хюз изпитва проблеми в бедрото, след като получи травма по време на мачовете на национално равнище. Междувременно Фернандо Аморебиета е готов да направи дебюта си с фланелката на Фулъм, след като се възстанови от травмата, която лекуваше. Стекеленбург се очаква да заеме вратарския пост, въпреки че Стоукдейл се представи на ниво при загубата от Нюкасъл миналия уикенд.

Уест Бромич дори не може да се похвали с "постиженията" на Фулъм през новия сезон, след като отбора на Стийв Кларк спечели само една точка до момента. Това се случи във втория кръг, когато "дроздовете" регистрираха нулево равенство при гостуването на си на Евертън, седмица след като бяха претърпяли поражение с 1:0 у дома от Саутхемтън в пилотния кръг. В първия ден от месец септември Уест Бромич отново се оказа безпомощен на собствени си "Дъ Хоутърнс", губейки с 2:0 от Суонзи Сити.

Джеймс Морисън и Греъм Дорънс са под въпрос за мача с Фулъм през уикенда, след като и двамата лекуваха леки травми през последните две седмици. Золтан Гера и Бен Фостър със сигурност са отсъстващи.Наскоро младокът на Уест Бромич Джордж Търн поднови тренировки отново, но се очаква да играе за резервите през този уикенд, докато е напълно готов за темпото във Висшата лига.

Прогноза: Фулъм - Уест Бромич 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

10 август Фулъм - Парма 1:2 (Приятелска среща)
17 август Съндърланд - Фулъм 0:1 (Висша лига)
24 август Фулъм - Арсенал 1:3 (Висша лига)
27 август Бъртън Албиън - Фулъм 2:2 - 4:5 сл. дузпи (Купа на Лигата)
31 август Нюкасъл - Фулъм 1:0 (Висша лига)

Уест Бромич:

10 август Уест Бромич - Болоня 2:0 (Приятелска среща)
17 август Уест Бромич - Саутхемптън 0:1 (Висша лига)
24 август Евертън - Уест Бромич 0:0 (Висша лига)
27 август Уест Бромич - Нюпорт 3:0 (Купа на Лигата)
01 септември Уест Бромич - Суонзи 0:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Фулъм - Уест Бромич

47 срещи
19 победи за Фулъм
11 равенства
17 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 66:63 за Фулъм

Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.15
Равен - 3.40
Уест Бромич - 3.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
236