Челси може и да загуби точки в Ливърпул


А. Йорданов

Челси може и да загуби точки в Ливърпул

Евертън - Челси
Стадион: "Гудисън парк", Ливърпул
Дата: 14.09.2013г.
Час: 19:30

След като мачовете на националните отбори минаха, Висшата лига отново се завръща. Отборите на Евертън и Челси се изправят един срещу друг утре вечер на "Гудисън парк", в мач от 4 кръг. Лондончани играят трудно срещу този съперник в Ливърпул и е много вероятно "карамелите" да вземат поне точка от този двубой.

След първите три кръга "сините" са втори в класирането с актив от 7 точки, на две зад лидера Ливърпул, а Евертън се намира на незавидното 15-то място след три равни мача.

С контузии за Евертън са Дарън Гибсън и Антолин Алкарас и със сигурност няма да бъдат на разположение на Роберто Мартинес. Джеймс Маккарти и Шеймън Колман до последно ще бъдат под въпрос, като им предстои късен фитнес тест. Припомняме, че в последните часове на трансферният прозорец Челси преотстъпи младият си нападател Ромелу Лукаку на Евертън за един сезон. Атаката ще се води от Арона Коне, а за него ще действа Рос Баркли.

За Челси с травми са Еден Азар и Оскар, но те не са сериозни и дори очакванията са, че ще започкат като титуляри. Кевин Де Брюин ще бъде до тях зад нападателят Фернандо Торес, за сметка на испанецът Хуан Мата, който изгуби титулярното си място в националният отбор на Испания. В защитата Джон Тери ще се завърне, а до него ще му партнира Кейхил. Новите в отбора Самуел Ето'о и Вилиян най-вероятно ще започнат срещата от пейката, не е изключено да се появят в игра през второто полувреме.

Прогноза: Евертън - Челси 1:2

Коефициенти от bet365:

Евертън - 3.40
Равен - 3.30
Челси - 2.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
142