Ливърпул ще зарадва изстраданите си фенове


П. Пенков

Ливърпул ще зарадва изстраданите си фенове

Нюкасъл - Ливърпул
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 27.04.2013г.
Час: 19:30
Съдия: Андре Маринър


В последен двубой от съботния ден от английската Висша лига, Нюкасъл и Ливърпул се изправят един срещу друг на "Сейнт Джеймсис Парк". Свраките са 16-ти във временното подреждане с 37 точки, притежавайки 6 точки преднина пред зоната на изпадащите. Съставът на Алън Пардю не се представи на ниво в последните си пет мача от Висшата лига, в които успя да постигне 3 загуби, 1 равенство и 1 победа. Успехът на Нюкасъл беше в началото на този месец, когато надиграха у дома с 1:0 Фулъм, а равенството беше регистирано миналия уикенд, когато завършиха наравено 1:1 при гостуването на Уест Бромич Албиън. Интересен факт е, че Нюкасъл няма поражение от Ливърпул на "Сейнт Джеймсис Парк" от декември 2008г., когато в тима на мърсисайдци бяха имена като Сами Хюпия, Райън Бабел и Шаби Алонсо. Свраките са отбора във Висшата лига, които е изполвал най-много различни играчи през настоящата кампания - цели 32-ма.

Нюкасъл отново няма да може да разчита на Тим Крул и Силвен Марво, които продължават да лекуват травми. Капитанът Фабрисио Колочини наскоро поднови тренировки, но най-вероятно няма да се включи в игра още през този уикенд. Добрата новина за състава е завръщането на Папис Сисе и Чеик Тиоте, които са готови за срещата с Ливърпул.

Мърсисайдци почти сигурно е, че няма да се преборят за участие в Лига Европа през следващия сезон, след като в момента заемат седмото място с 51 точки на цели 10 точки зад петото място даващо право на участие. Единствената изпълнима цел пред червените е завършване на сезона пред градския си съперник Евертън, който заема шестата позиция с 5 точки пред тях, като предстои и пряк сблъсък между двата тима. В допълнение голмайсторът на Ливърпул Луис Суарес получи наказание от 10 срещи, след като ухапа бранителя на Челси Бранислав Иванович в двубоя между двата тима миналия уикенд завършил при равенство 2:2, след късно изравнително попадение на червените дело на Суарес.

Отсъствието на Суарес се очаква да бъде попълнено от Даниел Стъридж, който показа добра игра при включването си като резерва срещу лондончани. Другата добра новина за мърсисайдци е, че Фабио Борини също ще може да бъде включен в групата, след като наскоро поднови тренировки, отсъствайки от февруари насам, поради травма в рамото.

Прогноза: Нюкасъл - Ливърпул 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

04 април Бенфика - Нюкасъл 3:1 (Лига Европа)
07 април Нюкасъл - Фулъм 1:0 (Висша лига)
11 април Нюкасъл - Бенфика 1:1 (Лига Европа)
14 април Нюкасъл - Съндърланд 0:3 (Висша лига)
20 април Уест Бромич - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)

Ливърпул:

16 март Саутхемптън - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
31 март Астън Вила - Ливърпул 1:2 (Висша лига)
07 април Ливърпул - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
13 април Рединг - Ливърпул 0:0 (Висша лига)
21 април Ливърпул - Челси 2:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Нюкасъл - Ливърпул

152 срещи
42 победи за Нюкасъл
38 равенства
72 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 262:190 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 2.87
Равен - 3.60
Ливърпул - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 2.70
Равен - 3.30
Ливърпул - 2.45

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
240