Кошмарът за Фърги ще продължи с равен срещу Уигън


FUTBOL-TV

Кошмарът за Фърги ще продължи с равен срещу Уигън

Манчестър Юнайтед гостува на Уигън в среща от третия кръг на Висшата лига. Формата, в която се намират шампионите не е никак добра и до тук те записаха една победа и една загуба и двете с по 1:0 срещу Бирмингам и Бърнли. Шокът от “Търф Муур" дълго ще държи футболна Англия, но футболистите на Сър Алекс Фъргюсън трябва да го забравят бързо, защото с играта, която демонстрираха до тук нищо добро не ги чака.

Уигън има нов мениджър – Роберто Мартинес, който обеща тимът да играе футбол с повече пасове, нещо което правеше Суонзи, който той водеше през миналия сезон. Уигън, подобно на Юнайтед записа победа и загуба. Първо бе надвит Астън Вила, но после новакът Уулвс смълча преименувания “DW Стейдиъм".

Загубата на Кристиано Роналдо ясно пролича в редиците на Юнайтед тази седмица. Истината е, че освен традиционната слаба форма за началото на сезона, която демонстрира тима в последните няколко години се събраха и доста проблеми пред Алекс Фъргюсън. Той играе с експериментална защита поради отсъствието на Рио Фърдинанд, Неманя Видич и Рафаел. Все пак сърбинът трябва да се завърне заедно със считания за наследник на Роналдо – Нани.

Уигън е един от най-удобните съперници на Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи" имат 8 победи от 8 мача срещу тима във Висшата лига.  Като гости обикновено им е по-трудно като в два случая са печелили с 1 гол разлика и в два с по 2 гола. Миналата година Карик донесе трите точки тук, като резултатът бе обърнат от 1:0 на 1:2.

Колкото и добра серия да има Манчестър Юнайтед срещу Уигън тя все някога трябва да бъде прекъсната. Идеалният момент за това е настъпил, стига Бербатов и Рууни да не решат да покажат истинските си възможности. Победа за госта с минимална разлика изобщо не е изключена, но коефициентът за равенство е доста примамлив и си струва да се опита с този знак.

Последни 5 мача:

Ман Юнайтед: ЗПРПР
Уигън: ЗППЗП

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
262