Челси е задължен да победи, ако иска да финишира в Топ 4


П. Пенков

Челси е задължен да победи, ако иска да финишира в Топ 4

Фулъм - Челси
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 17.04.2013г.
Час: 22:00
Съдия: Майк Дийн


Челси гостува на "Крейвън Котидж" в сряда от 22:00 часа, където ще се изправи срещу Фулъм в мач от английската Висша лига. Съставът на Мартин Йол в момента заема 10-та позиция в подреждането с актив от 40 точки, като почти сигурно отбора ще запази елитния си статус. Бербатов и компания влошиха представянето си в последните два кръга, в които успяха да вземат само точка след загуба от Нюкасъл с 1:0 и равенство 1:1 при гостуването на Астън Вила. Преди това котиджърс бяха в серия от 2 поредни победи, а именно срещу Тотнъм с 1:0 на "Уайт Харт Лейн" и у дома с 3:2 над Куинс Парк Рейнджърс.

Полузащитникът на Фулъм Деймиън Дъф получи травма в слабините по време на сблъсъка с бирмингамци през уикенда, така че няма да може да се включи в срещата. Стийв Сидуел ще изтърпи последния от наложеното му наказание за 3 мача, което означава, че Кийрън Ричардсън ще запази титулярното си място.

През уикенда Челси не успя да се пребори за място на финала на ФА Къп и загуби с 2:1 от Манчестър Сити, като оставащите цели пред тима остават Лига Европа и финиширане в четворката. За момента съставът на Рафа Бенитес заема именно четвъртото място във Висшата лига, но с равен точков актив с Тотнъм преди изиграването на тази среща. Междувременно сините от Лондон имат доста тежка програма до края на кампанията, а именно мачове срещу Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Тотнъм, така че ще трябва да хвърлят доста усилия, ако искат да постигнат целта си.

Бранителят на Челси Ашли Коул почти се възстанови от разтежението си, но срещата идва твърде рано, за да може да помогне на тима си. Това означава, че позицията му ще бъде заета от Райън Бертранд, който наскоро излекува вирусно заболяване. Гари Кейхил вече натрупа добра физическа форма, така че може да започне от резервната скамейка.

Прогноза: Фулъм - Челси 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

02 март Съндърланд - Фулъм 2:2 (Висша лига)
17 март Тотнъм - Фулъм 0:1 (Висша лига)
01 април Фулъм - КПР 3:2 (Висша лига)
07 април Нюкасъл - Фулъм 1:0 (Висша лига)
13 април Астън Вила - Фулъм 1:1 (Висша лига)

Челси:

01 април Челси - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)
04 април Челси - Рубин Казан 3:1 (Лига Европа)
07 април Челси - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
11 април Рубин Казан - Челси 3:2 (Лига Европа)
14 април Челси - Манчестър Сити 1:2 (ФА Къп)

Досегашни срещи:

Фулъм - Челси

48 срещи
3 победи за Фулъм
17 равенства
28 победи за Челси
Голова Разлика: 79:42 за Челси

Коефициенти от bet365:
Фулъм - 4.50
Равен - 3.80
Челси - 1.85

Коефициенти от Offsidebet:
Фулъм - 4.20
Равен - 3.60
Челси - 1.80

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
169