Фулъм ще си тръгне с точка от Вила Парк


П. Пенков

Фулъм ще си тръгне с точка от Вила Парк

Астън Вила - Фулъм
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 13.04.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


В събота от 17:00 Фулъм гостува на Астън Вила в двубой от 33-я кръг от английската Висша лига. Бирмингамци нямат намерение да се предават, което показаха и с резултатите си през последните няколко кръга. Съставът на Пол Ламбърт се намира в подем, след като постигна 3 победи в последните си 4 мача от лигата, като 2 от тях бяха при гостуване. Това възход се отрази и върху позицията, която заема отбора в класирането, като Вила вече е извън опасната зона с 2 точки преднина от чертата.

Въпреки добрата игра, Астън Вила продължава да има твърде много проблеми с контузени футболисти, което може да окаже влияние във финалните нотки на кампанията. Крис Хърд, Ричард Дън, Гари Гарднър и Марк О'Брайтън със сигурност няма да могат да вземат участие в събота, а пък Кийрън Кларк и Габриел Агбонлахор се очаква да преминат късни фитнес тестове.

Фулъм пък миналия уикенд регистира първата си загуба в пет мача насам, след като загуби като гост на Нюкасъл с 1:0. Съставът на Мартин Йол притежаваше повече топката от съперника си, създаваше повече голови ситуация, но и късмета явно не беше на страната на котиджърс, след като победното попадение за домакинте падна в добавено време на срещата. Така Бербатов, Манолев и компания останаха на 10-та позиция във временното подреждане с актив от 39 точки, на цели 8 пред зоната на изпадащите.

Бившият играч на Астън Вила Стийв Сидуел, който в момента защита фланелката на Фулъм, продължава да изтърпя наказанието си. Мартин Йол пък е поставен пред тежък избор в полузащита, след като Диара и Ено са аут, поради контузии. Най-вероятно Фримпонг се очаква да започне титуляр. Десното крило Ашкан Дежага пък се възстанови от трамата в глезена си, като е много вероятно да измести българина Станислав Манолев от стартовия списък.

Прогноза: Астън  Вила - Фулъм 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

04 март Астън Вила - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)
09 март Рединг - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
16 март Астън Вила - КПР 3:2 (Висша лига)
31 март Астън Вила - Ливърпул 1:2 (Висша лига)
06 април Стоук Сити - Астън Вила 1:3 (Висша лига)

Фулъм:

23 февруари Фулъм - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
02 март Съндърланд - Фулъм 2:2 (Висша лига)
17 март Тотнъм - Фулъм 0:1 (Висша лига)
01 април Фулъм - КПР 3:2 (Висша лига)
07 април Нюкасъл - Фулъм 1:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Астън Вила - Фулъм

44 срещи
16 победи за Астън Вила
15 равенства
13 победи за Фулъм
Голова Разлика: 66:58 за Астън Вила

Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 2.30
Равен - 3.30
Фулъм - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Астън Вила - 2.15
Равен - 3.25
Фулъм - 3.40

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
256