Фулъм ще спечели точка на Сейнт Джеймсис Парк


П. Пенков

Фулъм ще спечели точка на Сейнт Джеймсис Парк

Нюкасъл - Фулъм
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 07.04.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд

В неделя от 17:00 часа Нюкасъл и Фулъм излизат един срещу на "Сейнт Джеймсис Парк" в борба за трите точки. Почти изминалия сезон беше труден и мъчителен за отбора на Нюкасъл, чийто достигане до осминафианлите на Лига Европа беше засенчено от изключително лошото им представяне в първенството, където засега заемат 15-та позиция, само на 3 точки над зоната на изпадащите. Причината за това слабо представане може би се крие с кризата с контузени футболисти, в които има изпада на няколко пъти. Това даде своето отражение и през миналата седмица, когато свраките бяха "беззъби" срещу Манчестър Сити на "Етихад" и загуби с 4:0. През седмица съставът на Алън Пардю поведе в срещата си с Бенфика след попадение на Папис Сисе, но след това грешки на Давид Сантон и Стивън Тейлър позволиха на Бенфика да спечели мача с 3:1.

Контузени за Нюкасъл продължава да бъдат: Фабрисио Колочини, Хатем Бен Арфа, Матю Дебуши, Масадио Хайдара, Харис Вукич и Райън Тейлър. Единствената добра новина е, че Кабайе може да се завърне в игра през този уикенд.

Фулъм пък почти сигурно си осигури участие във Висшата лига и през следващия сезон, след като в понеделник състава постигна трудна победа у дома над Куинс Парк Рейнджърс с 3:2, като две от попаденията за котиджърс бяха дело на българина Димитър Бербатов. По този начин съставът на Мартин Йол заема комфортната 10-та позиция в подреждането с актив от 39 точки, на 9 точки над опасната зона. Медиите на острова пък побързаха да определят Бербатов като "лъч надежда" в трудния сезон на Фулъм. Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед има общо 13 попадения за Фулъм във всички турнири.

Махамаду Диара ще пропусне гостуването на Нюкасъл, поради травма, а пък Стийв Сидуел е наказан, след като получи червен картон в двубоя с Куинс Парк Рейнджърс. Бербатов отново се очаква да поведе атаката на котиджърс, като освен Сидуел, мениджъра Мартин Йол вероятно ще заложи на същите играчи, които постигнаха успех в понеделник.

Прогноза: Нюкасъл - Фулъм 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

10 март Нюкасъл - Стоук Сити 2:1 (Висша лига)
14 март Нюкасъл - Анжи Махачкала 1:0 (Лига Европа)
17 март Уигън - Нюкасъл 2:1 (Висша лига)
30 март Манчестър Сити - Нюкасъл 4:0 (Висша лига)
04 април Бенфика - Нюкасъл 3:1 (Лига Европа)

Фулъм:

09 февруари Норич - Фулъм 0:0 (Висша лига)
23 февруари Фулъм - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
02 март Съндърланд - Фулъм 2:2 (Висша лига)
17 март Тотнъм - Фулъм 0:1 (Висша лига)
01 април Фулъм - КПР 3:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Нюкасъл - Фулъм

37 срещи
11 победи за Нюкасъл
7 равенства
19 победи за Фулъм
Голова Разлика: 63:55 за Фулъм

Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 2.05
Равен - 3.50
Фулъм - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 2.00
Равен - 3.50
Фулъм - 3.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
208