Челси и Мидълзбро ще стигнат до преиграване


П. Пенков

Челси и Мидълзбро ще стигнат до преиграване

Мидълзбро - Челси
Стадион: "Ривърсайд", Мидълзбро
Дата: 27.02.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Мартин Аткинсън


В сряда от 21:45 Челси гостува на Мидълзбро в двубой от петия кръг в турнира ФА Къп. Сините стигнаха до този етап на надпреварата, след като в миналия кръг се справиха с Брентфорд, но след преиграване на "Стамфорд Бридж", тъй като двата отбора записаха равенство в първия си сблъсък. Мидълзбро за разлика от Челси не се затрудни от съперика си Алдършот Таун, побеждавайки го с 2:1 на "Ривърсайд Стейдиъм". Боро не се представя добре за момента в Чемпиъншип, като тима регистира 3 загуби, 1 равенства и 1 победа в последните си 5 мача. Въпреки това тима на Тони Моубрей заема седмата позиция в подреждането с актив от 51 точки.

Челси също не беше никак убедителен в последните си 5 мача от Висшата лига. Сините записаха 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, последната откоято беше преди седмица, когато лондончани загубиха с 2:0 като гост на Манчестър Сити. През седмицата съставът на Рафа Бенитес достигна до равентсво 1:1 у дома срещу Спарта Прага, като по този начин си осигури оставането в турнира Лига Европа. Челси заема 4-та позиция във Висшата лига, изоствайки само на 2 точки от третия Тотнъм.

За домакините отсъстващи са бранителите Джъстин Хойт и Стюърт Парнаби. Джош МакИйчрън пък няма да може да вземе участие, тъй като е привлечен в клуба под наем именно от сините. Нападателят Лукас Жуткевиц пък е под въпрос, поради травма в глезена.

Рафа Бенитес се очаква да заложи на Петър Чех вместо на Рос Търнбул, въпреки че англичанина бива предпочитан в този вид турнири. Бертранд се очаква да замени Коул на левия фланг, а Тери ще партнира на Луиш в центъра на отбраната. Бранислав Иванович се очаква да започне титуляр, след като Кейхил и Аспиликуета са аут.

Прогноза: Мидълзбро - Челси 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Мидълзбро:

09 февруари Мидълзбро - Барнзли 2:3 (Чемпиъншип)
12 февруари Мидълзбро - Лийдс 1:0 (Чемпиъншип)
16 февруари Кристъл Палас - Мидълзбро 4:1 (Чемпиъншип)
19 февруари Бърнли - Мидълзбро 0:0 (Чемпиъншип)
23 февруари Мидълзбро - Милоул 1:2 (Чемпиъншип)

Челси:

09 февруари Челси - Уигън 4:1 (Висша лига)
14 февруари Спарта Прага - Челси 0:1 (Лига Европа)
17 февруари Челси - Брентфорд 4:0 (ФА Къп)
21 февруари Челси - Спарта Прага 1:1 (Лига Европа)
24 февруари Манчестър Сити - Челси 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Мидълзбро - Челси

93 срещи
24 победи за Мидълзбро
25 равенства
44 победи за Челси
Голова Разлика: 144:103 за Челси

Коефициенти от bet365:
Мидълзбро - 8.00
Равен - 4.75
Челси - 1.44

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180