Ще се възползва ли Суонзи от състоянието на Ливърпул?


П. Пенков

Ще се възползва ли Суонзи от състоянието на Ливърпул?

Ливърпул - Суонзи
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 17.02.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб


В единственият мач през уикенда от английската Висша лига, Ливърпул приема Суонзи Сити на "Анфийлд" от 17:00 часа в неделя. Този мач беше изтеглен по-рано, тъй като червените приключиха участието си в ФА Къп, чийто кръг ще се проведе през почивните дни. По този начин след този двубой и последвалия реванш със Зенит в Лига Европа, Ливърпул ще получи цели 9 дни почивка. Друг тема е дали тази почивка ще бъде заслужена за мърсисайдци, които записаха 3 загуби и 2 равенства в последните си 5 мача във всички турнири. Последната победа на червените във Висшата лига беше на 19 януари над Норич Сити, което оставя тима на 9-та позиция в подреждането с актив от 36 точки. В допълнение тима е на път да се раздели и с турнира Лига Европа, след като в първия 1/16 финал загуби с 2:0 при гостуването си на Зенит.

Добрата новина за Ливърпул е, че Стъридж вече поднови тренировки с тима след контузията, но не се знае все още дали ще може да вземе участие в двубоя. Мартин Кели и Джон Фланагън със сигурност няма да могат да сторят това, поради травми.

Съперникът - Суонзи Сити, спечели само веднъж в последните си 6 мача като гост във Висшата лига, но въпреки това заемат седмото място, над Ливърпул, притежавайки точка в повече от мърсисайдци. Момчетата на Михаел Лаудруп страдат от непостоянство в представянето си в последния месец, след като за този период регистирираха 2 победи, 2 равенства и една загуба. Впечатление прави е един от отборите оглавяващи подреждането за най-много допуснати голове в първите 30 минути на срещите си.

Халфът на лебедите Леон Бритън е под въпрос за гостуването на "Анфийлд", поради болки в глезена. Нийл Тейлър, Дарнел Ситу и Чико остават аут, като последния се очаква да се завърне в игра едва в края на следващия месец.

Прогноза: Ливърпул - Суонзи Сити 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

27 януари Олдъм - Ливърпул 3:2 (ФА Къп)
30 януари Арсенал - Ливърпул 2:2 (Висша лига)
03 февруари Манчестър Сити - Ливърпул 2:2 (Висша лига)
11 февруари Ливърпул - Уест Бромич 0:2 (Висша лига)
14 февруари Зенит - Ливърпул 2:0 (Лига Европа)

Суонзи:

19 януари Суонзи - Стоук Сити 3:1 (Висша лига)
23 януари Суонзи - Челси 0:0 (Купа на Лигата)
29 януари Съндърланд - Суонзи 0:0 (Висша лига)
02 февруари Уест Хем - Суонзи 1:0 (Висша лига)
09 февруари Суонзи - КПР 4:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Ливърпул - Суонзи

8 срещи
2 победи за Ливърпул
3 равенства
3 победи за Суонзи
Голова Разлика: 9:8 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.57
Равен - 4.50
Суонзи - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ливърпул - 1.60
Равен - 3.75
Суонзи - 5.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160